Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK



Veress Orsolya 5000 Ft / 60 perc

Veress Orsolya német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06208021994

Oktatási tapasztalat: 21 év

Végzettség: egyetemi diploma

Foglalkozás: nyelvtanár

Bemutatkozás

Két évtizedes nyelvoktatói - vizsgáztatói tapasztalattal várom kedves tanítványaim jelentkezését közép/emelt szintű érettségi, valamint közép és felsőfokú német nyelvvizsga (Euroexam, Ecl, Bme, Goethe, Ösd, stb.) felkészítés céljából. Személyre szabott módszertant alkalmazok, alapos nyelvtani rendszerezést végzek, beszéd centrikus órákat tartok, figyelembe véve a nyelvvizsgák, érettségi vizsgák tematikus követelményeit. A tanóra keretében, aktuális vizsga-felkészítő könyvek, munkafüzetek, kiváló minőségű hanganyagok állnak a tanítvány rendelkezésére.
Nálam igényes, oktatásra felszerelt környezetben tanulhat, rugalmas de pontos időbeosztásban, a 14-dik kerületben. Igény szerint, SKYPE-on is tanítok !
További szakmai részletekért hívható vagyok a 06208021994-es telefonszámon vagy az orsolyaveresss@gmail.com mail címen válaszolok.

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.




Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.