Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth Ágnes 5800 Ft / 45 perc

Németh Ágnes német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: közgazdász

Kor: 59 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/agi.nemeth.75

Bemutatkozás

Szeretnél hatékonyan, mégis könnyedén tanulni németül? Szeretnél gördülékenyen, gátlás nélkül német nyelven kommunikálni?
Beszéd-orientált módszeremmel + intenzív gyakorlással megtanulhatod magabiztosan, örömmel, félreértés nélkül kifejezni magadat.
Érettségi, nyelvvizsga, állásinterjú, prezentációs technikák német nyelven.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Kelenföld
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: betegápolási, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, jogi, kereskedelmi, műszaki, üzleti, építőipari

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gyuró Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Áginak köszönhetően magabiztosan fogok külföldi munkát vállalni. Az órák illeszkedtek hozzám, jól felépítettek és jó hangulatban telnek. Minimális tudásszintről indultam nem is olyan régen, de gyorsan fejlődtem az óráknak, és persze a saját energiabefektetésemnek köszönhetőn. Kedves, türelmes, empatikus, rugalmas tanár, mindenkinek ajánlom!

Banfi Gabor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágit ezen az oldalon találam és a vélemények alapján kerestem meg. A cél az volt, hogy szunnyadó német ismereteimet kicsit felfrissítsük, főleg nyelvtanra koncentráltunk. A haladás persze a főleg a tanulótól függ, de Ági jó partner ebben. Derűs, empatikus és van humorérzéke. Ajánlom.

Mate Martina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szerettem Aginal tanulni, pontosan az o stilusa az, amitol jo nemettanar egy nemettanar. Nekem szuksegem volt ra, hogy legyen valaki, aki az uton tart, aki segit, hogy ne kalandozzak el. Ha az anyagtol megis eltero temat erintettunk is, Agi vegig nemetul, az en szintemen meselt es felirtuk belole az uj szokincset. A tanulas tempojat rugalmasan allitotta az aktualis (munka melletti) leterheltsegemhez, amiert halas vagyok. Az online tanulasnak csak az elonyeit tudnam sorolni. Tobb evnyi szemelyes tanulas utan (mast, masnal) az Agival valo online orakat elonyosebbnek talaltam. A kepernyomegosztas, kozos weboldalnezes, feladatmegoldas mellett mindig azonnal leirta nekem a chat ablakban egy-egy szo helyesirasat. Koszonom Aginak a jo hangulatu orakat es szeretettel ajanlom barkinek!

Hartai Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Februárban kezdtünk el együtt tanulni és nagyon sokat fejlődtem a segítségével. Rendkívül türelmes és kedves. Az iskolai órák anyagához igazítottuk a gyakorló feladatokat. Az együtt tanulásnak köszönhetően az iskolai órákon is bátrabban szólalok meg mint eddig. Meg sem állunk az emelt szintű érettségiig!

Kunos Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 éve kezdtünk el együtt tanulni,heti 2 órában, ekkor még szinte semmit nem tudtam németből, ám azóta úgy érzem nagyon sokat fejlődtem a külön német órák hatására. Idén érettségiztem, és sikerült együtt úgy felkészülnünk,hogy 78%-os lett. Úgy gondolom nagyon hasznos és eredményes volt ez az elmúlt két év német tanulás szempontjából. Nagyon kedves és együttműködő tanár, kellemes volt együtt tanulni.

Szebenyik Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Első sorban egy német nyelvű egyemre való bekerülésemhez kértem a segítségét a felkészítésben. De volt pár év kihagyásom a német nyelvvel kapcsolatban. Ági készséggel átismételt velem mindent amire szükségem volt. Amitől a legjobban tartottam, a szóbeli felvételitől, az is szinte maximum pontosra sikeredett. Mindent egybevetve egy alig félévnyi közös felkészülésnek köszönhetően felvételt nyertem az egyetemre. Nagyon hálás vagyok a segítségéért. Mindent köszönök!

Szabó Enikő értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elsősorban a B2-es nyelvvizsga szóbeli részére szerettem volna készülni, Tanárnő ebben segített. Most már sokkal bátrabban beszélek németül, és olyan témákhoz is hozzá tudok szólni, amiket előzőleg nem dolgoztam ki. Ezenkívül sok új hasznos nyelvtant tanultam. Még egyszer köszönöm!

Nemere Zita értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

B2-es nyelvvizsga felkészítésében sokat segített. Nagyon jól magyarázza el a nyelvtant, egész órán németül beszéltünk, szituációs feladatokat is átvettünk, így fejlődött a beszédkészségem és a szókincsem is. Azokat vettük át, amikben nehézségeim voltak, rengeteg gyakorló anyagot is kaptam, amit köszönök.

Rakvács Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az Ágnessel való óráim során szerzett tapasztalataim alapján bátran és meleg szívvel tudom ajánlani. Ágnes német nyelvterületre költözés kapcsán segít a több mint 10 éve megszerzett alapszintû tudásom fejlesztésében. Célom a hétköznapi nyelvtudás fejlesztése mellett, a gazdasági és üzleti nyelv elsajátítása. Megbízhatóság, pontosság, rugalmasság, kedvesség, türelem, személyre szabott órák és anyagok jellemzik munkáját. Az órákat inspirálónak es motiválónak tartom, ami rengeteget segít a hatékony tanulásban, valamint az órákra való felkészülésben. A beszéd-orientált módszer és az intenzív gyakorlás már most önbizalmat ad az eddig megszerzett tudás alkalmazásában. Nem gondoltam hogy ilyen rövid idôn belül sikerül ezt elérni, amiért nagyon hálás vagyok és nagyra értékelem a segítségét.

Lévai Tündi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 április 1
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ági külföldre költözés kapcsán segített nekem fejleszteni a németemet, 4-5 hónapig vettem nála órákat. Nagyon segítőkész, rugalmas tanárnak ismertem meg, rengeteget segített nekem a személyre szabott órákkal, extra anyagokkal, feladatokkal. Azokkal a dolgokkal foglalkoztunk, amik nekem a leghasznosabbak - kommunikációban és nyelvtanban is sokat fejlődtem a közös órák alatt. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Ágit!

Galyas Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 november 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy személyes értékelés, valamint igényfelmérést követően folyamatosan felkészülten támogat a haladásban, ami rendkívül gyors fejlődést tesz lehetővé. Nagyon hasznos tanulást támogató tanácsokkal lát el a találkozások alkalmával.

Eszes Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2019 augusztus 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Magántanuló vagyok, osztályozó vizsgát kellett tennem a nyár végén. A félévi kettes jegyemet a nyár alatt sikerült egy gyönyörű négyesre felhozni Ágnes segítségével, amiért nagyon hálás vagyok. Valamint a korábban utált német nyelvhez fűződő viszonyom is megváltozott, már sokkal szívesebben tanulom és foglalkozok vele.

Németh Móric értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az előző értékelést szeretném kiegészíteni azzal, hogy ma megkaptam a nyelvvizsga eredményemet: sikeres vizsgát tettem!

Bócsa Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha szeretnél mind a nyelvvizsgán mind a való életben remekül hasznosítható tudást szerezni, meleg szívvel tudom Ágnest ajánlani. Kedves, rugalmas és felkészült, az órák pedig élvezetesek. Középfokú gazdasági nyelvvizsgára készültünk fel, aktuális gazdasági témákról beszélgettünk, írásos anyagokat dolgoztunk fel, a nyelvtant is áttekintettük, úgy, hogy az egyáltalán nem volt tankönyvszagú. Munka és család mellett mindig találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot is a tanulásra. A nyelvvizsgára felkészülve érkeztem, továbbá a szuper gyakorlati tanácsokkal és példákkal a való életből hozzásegítettek, hogy az élet sok területén hasznosítható tudást szedjek össze. Mindenkinek csak ajánlani tudom Ágnest.

Németh Móric értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágnes a középfokú gazdasági nyelvvizsgámra történő felkészülésben volt segítségemre. Az órákkal kapcsolatban rugalmas volt, így nem volt gond az időpontok egyeztetése. Mindig időben és felkészülten érkezett, a tanulást írásos anyagokkal segítette valamint laptopot is hozott, amin hangananyagot is tudtunk hallgatni. Az órák után további segédanyagokat küldött e-mailben, mindez igen hasznosnak bizonyult. Kedves és udvarias, német nyelvtudása kiváló. Bár rövid ideig tudtunk csak készülni (a nyelvvizsga időpontja már megvolt), a pár alkalom sokat lendített a tudásomon, az együtt gyakorolt témák visszaköszöntek a szóbeli vizsgán is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Ágnessel történő közös munkát.