Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNémeth Ágnes 2900 Ft / 45 perc

Németh Ágnes német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06306849242

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: közgazdász

Kor: 54 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/agi.nemeth.75

Bemutatkozás

Szeretnél hatékonyan, mégis könnyedén tanulni németül? Szeretnél gördülékenyen, gátlás nélkül német nyelven kommunikálni?
Beszéd-orientált módszeremmel + intenzív gyakorlással megtanulhatod magabiztosan, örömmel, félreértés nélkül kifejezni magadat.
Érettségi, nyelvvizsga, állásinterjú, prezentációs technikák német nyelven.

Oktatás helyszíne

Otthon 11. kerület, Kelenföld
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 1900 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: betegápolási, diplomáciai, egyházi, értékesítési, európai uniós, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, jogi, kereskedelmi, műszaki, üzleti, építőipari

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Németh Móric értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az előző értékelést szeretném kiegészíteni azzal, hogy ma megkaptam a nyelvvizsga eredményemet: sikeres vizsgát tettem!

Bócsa Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha szeretnél mind a nyelvvizsgán mind a való életben remekül hasznosítható tudást szerezni, meleg szívvel tudom Ágnest ajánlani. Kedves, rugalmas és felkészült, az órák pedig élvezetesek. Középfokú gazdasági nyelvvizsgára készültünk fel, aktuális gazdasági témákról beszélgettünk, írásos anyagokat dolgoztunk fel, a nyelvtant is áttekintettük, úgy, hogy az egyáltalán nem volt tankönyvszagú. Munka és család mellett mindig találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot is a tanulásra. A nyelvvizsgára felkészülve érkeztem, továbbá a szuper gyakorlati tanácsokkal és példákkal a való életből hozzásegítettek, hogy az élet sok területén hasznosítható tudást szedjek össze. Mindenkinek csak ajánlani tudom Ágnest.

Németh Móric értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágnes a középfokú gazdasági nyelvvizsgámra történő felkészülésben volt segítségemre. Az órákkal kapcsolatban rugalmas volt, így nem volt gond az időpontok egyeztetése. Mindig időben és felkészülten érkezett, a tanulást írásos anyagokkal segítette valamint laptopot is hozott, amin hangananyagot is tudtunk hallgatni. Az órák után további segédanyagokat küldött e-mailben, mindez igen hasznosnak bizonyult. Kedves és udvarias, német nyelvtudása kiváló. Bár rövid ideig tudtunk csak készülni (a nyelvvizsga időpontja már megvolt), a pár alkalom sokat lendített a tudásomon, az együtt gyakorolt témák visszaköszöntek a szóbeli vizsgán is. Mindenkinek jó szívvel ajánlom az Ágnessel történő közös munkát.