Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Boglárka 3500 Ft / 60 perc

Szabó Boglárka német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 06709428912

Oktatási tapasztalat: 2 év

Végzettség: Érettségi

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 23 éves

Bemutatkozás

Vállalok diákokat online is!
Német nyelv oktatását vállalom az alapoktól középszintig:
- C1-es felsőfokú nyelvvizsgával és munkában szerzett gyakorlattal is rendelkezem + A Pázmány Péter Katolikus Egyetem germanisztika (német) szakán folytatom jelenleg a tanulmányaimat.
- A nyelv tanulása során fontosnak tartom, hogy a tanuló az adott nyelven tudásához mérten ki tudja magát fejezni szóban (különböző szituációkban).
- Az órákon inkább a gyakorlatiasságot tartom szem előtt, sem mint a túlzott nyelvtanozást, ám ugyanolyan fontosnak tartom az írásbeli készség fejlesztését is.
(Kezdőknél szükséges egy nyelvtani alapozás, de minden szinten van újdonság. Egy erős nyelvtani alap elengedhetetlen a hétköznapi szituációkhoz is.)
- A szóbeliséget és írásbeliséget párhuzamosan fejlesztjük egymás mellett.
- Az első óra pedig ingyenes! Kb. 30-40 perces megismerkedő óra
(-nyelvvizsgára nem készítek fel!)

ONLINE OKTATOK (GYEREKEKNEK IS)
A vírus miatt, ez az opció jelenleg nem érvényes!:
Házhoz megyek, de:
35-40 utazással töltött percig a belvárosi Kálvin tértől számítva 3500Ft/ 60p
45-70 percig a belvárosi Kálvin tértől számítva 4000Ft/ 60p
70 perc utazási idő felett nem megyek házhoz

Gyereksarok:
Szívesen vállalok 10 éves kortól gyerekeket is, sikerült gyakorlatot is szereznem velük, ám megkérem a szülőket, hogy a szakmai részét hagyják rám :)

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen meg a Szabó Boglárka 0670/9428912 számon, vagy e-mailen: 97szabog@gmail.com
3500Ft/óra

Oktatás helyszíne

Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gyarmati Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi egy nagyon felkészült és kiváló tanár, az órák nagyon jó hangulatban telnek. Érthetően magyaráz és változatos feladatokkal történik a különböző témakörök begyakorlása. Nagyon lelkes és segítőkész, érződik rajta, hogy amellett, hogy jól csinálja, szereti is amit csinál, amivel plusz motivációt ad a tanuláshoz. Nem csak nyelvet tanít, hanem a nyelv szeretetét is átadja. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Takács Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi egy nagyszerű tanár. A kislányomat tanítja ő pedig nagyon szereti. Kiartóan és türelmesen tanítja. Segít bármiben amiben csak tud és ami tőle telik mindent megtesz a diákjának. Szóval én csak ajánlani tudom őt mindenkinek aki szeretne német nyelvet tanulni.

Teveli Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem találkozzam még Boginal kitartóbb és elszántabb tanárral, rendkívül nehéz dolga volt velem mert nagyon nem szeretem a német nyelvet, de neki sikerült elérnie, hogy mindig várjam az óráinkat, olyan lelkesedéssel tanít és adja át a tudását, érdekes apróságokkal vegyítve, hogy méginkább ráhangoljon a németre. Csak ajánlani tudom!

Plachi Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fél éve tanulok németül Bogival. Teljesen kezdőként kezdtünk együtt tanulni. Bogi nagyon felkészült oktató. Nagyon élvezem minden percét az óráknak. Nagyon rugalmas, és élvezetesek az órák. Elvileg a német egy nehéz nyelv, de tényleg szórakoztató Bogival a németóra. Szokott házit is adni, amit következetesen ki is szokott kérdezni. :) Csak ajnláni tudom! Gábor

Tóth Géza értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kislányom jelenleg ötödik osztályos, elsős kora óta tanul az iskolában németet, nem emelt óraszámban. Jól ment neki, de nem nagyon haladtak, és a tanárok miatt nem igazán szerette a nyelvet, ezért kerestünk tanárt. 2018. szeptembere óta tanul együtt Boglárkával heti egy alkalommal, és kijelenthetem, hogy decemberre utolérték az iskolában tanult anyagot, még előrébb is tartanak. Lányom alig várja a kedd délutánokat, örömmel tanulja minden nap a szavakat, láthatóan van sikerélménye az iskolában is.

Györei Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja tanulok Bogival, mindig jó kedvvel és motiváltan készülök az órákra, és látom, hogy ő is ugyanígy teszi. Nagyon közvetlen és felkészült, jól felépítettek az órák, a hangulat pedig nagyszerű! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Varga Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már jó pár éve tanulok németül, eddig több tanár is tanított. A nyelvtanulásnál is nagyon sok múlik a jó tanáron, ezt már tapasztalatból tudom. Boglárkával végre van kedvem is hozzá, és haladunk is. Csak ajánlani tudom!