Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzabó Boglárka 7000 Ft / 60 perc

Szabó Boglárka német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 5 év

Végzettség: Diploma

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Német nyelv oktatását vállalom az alapoktól:
Germanisztika (német szakos) bölcsész diplomával, C1-es felsőfokú nyelvvizsgával, német anyanyelvű vállalatnál szerzett gyakorlattal és ami a legfontosabb: tanítási gyakorlattal várom szeretettel a leendő tanulóimat.
A nyelv tanulása során fontosnak tartom, hogy a tanuló az adott nyelven tudásához mérten ki tudja magát fejezni szóban és ne féljen attól, hogy meg kell szólalnia. Szem előtt tartom, hogy az órák gyakorlatiasak legyenek, ám emellett biztos nyelvtani alapot építsünk ki, amelyek általam egyedileg megírt feladatsorokkal gyakorolunk be. (Az tanterven már évek óta dolgozok és tesztelem az óráimon.) Célom, hogy a szóbeliséget és az írásbeliséget párhuzamosan fejlesszük.
Az első óra ingyenes, amely egy 30-40 perces megismerkedő óra.
Csak ONLINE tanítok.

Instagram oldal: https://www.instagram.com/geilohun/
TikTok oldal: https://www.tiktok.com/@geilohun

Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen meg a Szabó Boglárka 0670/9428912 számon, vagy e-mailen: 97szabog@gmail.com

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Kommunikációs készség fejlesztése, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gajdos Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 április 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi egy végtelenül kedves, segítőkész, nagyon jól és érthetően magyarázó tanár. Óráit mindig pontosan kezdi, sose volt még fennakadás. A tananyag, amit ő készített fantasztikus. Iskolában sose szerettem a németet, most is csak munkahely váltás miatt kezdtem el tanulni újra. Viszont a legjobb ötletem volt, hogy Bogit választottam. Megszerettette velem ezt a nyelvet, minden héten alig várom az óránkat, sőt örömmel készülök minden órára. Csak ajánlani tudom annak, aki egy biztos német tudást szeretne és jó hangulatú órákat.

David Wohlmuth értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

1 éve tanulok Boginál és csak jót tudok írni. Mindig felkészült és érthetően magyarázza el az anyagokat. Ami kifejezetten tetszik, hogy saját anyagból dolgozik és így minden nagy nyelvtani rész egyben van leadva. Ami szintén kiemelkedő, hogy az óra tartalmát a hangulatomhoz igazítja. Hogyha munka vagy más miatt fáradt vagyok és nem készültem, akkor olyan gyakorlatokkal foglalkozunk, amivel tudunk. Igy sosem feszült az óra hangulata.

Ujvárosi-Molnár Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2023 január 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy éve tanulok Bogival német nyelvet teljesen az alapoktól. Bogi nagyon kedves, segítőkész, türelmes, ami szerintem nagyon fontos a nyelv oktatásánál. Érthetően magyaráz és nagyon rugalmas. Szuper, hogy nem kell drága könyveket venni, mert a maga által megírt tanterv és feladatsorok nagyon jól segítenek a nyelvtani alapok elsajátításában. Az órák nagyon jó hangulatban telnek. Bogi következetes és számon kéri az anyagot, de mellette abszolút rugalmas, nem az a tanár akihez gyomorgörccsel jár az ember. :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom, felnőttnek, gyereknek egyaránt.

Baróti Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi személyében egy nagyszerű, lelkes, segítőkész és kedves némettanárra találtam. Módszerei hatásosak, és általa kidolgozott anyagokkal segít a tanulásban. Az órák mindig jó hangulatban telnek, és meg merek szólalni nem félve attól, hogy hibázok. Sokat köszönhetek neki, csak ajánlani tudom! :)

Gyarmati Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi egy nagyon felkészült és kiváló tanár, az órák nagyon jó hangulatban telnek. Érthetően magyaráz és változatos feladatokkal történik a különböző témakörök begyakorlása. Nagyon lelkes és segítőkész, érződik rajta, hogy amellett, hogy jól csinálja, szereti is amit csinál, amivel plusz motivációt ad a tanuláshoz. Nem csak nyelvet tanít, hanem a nyelv szeretetét is átadja. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Takács Erzsébet értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi egy nagyszerű tanár. A kislányomat tanítja ő pedig nagyon szereti. Kiartóan és türelmesen tanítja. Segít bármiben amiben csak tud és ami tőle telik mindent megtesz a diákjának. Szóval én csak ajánlani tudom őt mindenkinek aki szeretne német nyelvet tanulni.

Teveli Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nem találkozzam még Boginal kitartóbb és elszántabb tanárral, rendkívül nehéz dolga volt velem mert nagyon nem szeretem a német nyelvet, de neki sikerült elérnie, hogy mindig várjam az óráinkat, olyan lelkesedéssel tanít és adja át a tudását, érdekes apróságokkal vegyítve, hogy méginkább ráhangoljon a németre. Csak ajánlani tudom!

Plachi Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 10
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fél éve tanulok németül Bogival. Teljesen kezdőként kezdtünk együtt tanulni. Bogi nagyon felkészült oktató. Nagyon élvezem minden percét az óráknak. Nagyon rugalmas, és élvezetesek az órák. Elvileg a német egy nehéz nyelv, de tényleg szórakoztató Bogival a németóra. Szokott házit is adni, amit következetesen ki is szokott kérdezni. :) Csak ajnláni tudom! Gábor

Tóth Géza értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 9
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kislányom jelenleg ötödik osztályos, elsős kora óta tanul az iskolában németet, nem emelt óraszámban. Jól ment neki, de nem nagyon haladtak, és a tanárok miatt nem igazán szerette a nyelvet, ezért kerestünk tanárt. 2018. szeptembere óta tanul együtt Boglárkával heti egy alkalommal, és kijelenthetem, hogy decemberre utolérték az iskolában tanult anyagot, még előrébb is tartanak. Lányom alig várja a kedd délutánokat, örömmel tanulja minden nap a szavakat, láthatóan van sikerélménye az iskolában is.

Györei Adél értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja tanulok Bogival, mindig jó kedvvel és motiváltan készülök az órákra, és látom, hogy ő is ugyanígy teszi. Nagyon közvetlen és felkészült, jól felépítettek az órák, a hangulat pedig nagyszerű! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Varga Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2019 január 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már jó pár éve tanulok németül, eddig több tanár is tanított. A nyelvtanulásnál is nagyon sok múlik a jó tanáron, ezt már tapasztalatból tudom. Boglárkával végre van kedvem is hozzá, és haladunk is. Csak ajánlani tudom!