Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKStankóczi Roland 2500 Ft / 60 perc

Stankóczi Roland német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 30-8367456

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Egyetem

Kor: 35 éves

Bemutatkozás

Nehezen megy a német tanulás? A sok szó tanulás miatt már fel akarod adni? Esetleg nyelvvizsgára készülsz? Vagy külföldre mennél dolgozni?
Akkor felejtsd el a magolást, mivel a forradalmi új módszerem nem a szótanulásra épül, hanem kifejezések rutinszerű elsajátítására és használatára, játékos tanulási folyamat során. Ezáltal értelmes mondatokat (nem tőmondatokat) tudsz majd létrehozni élőszóban, mindenféle gondolkodás nélkül, gyorsan, amellyel elbűvölöd majd a vizsgabizottságot, vagy a leendő német munkaadódat. Németül fogsz gondolkodni. 3-4 hónapod belül erős középfok érhető el a módszeremmel, amennyiben már ismered a nyelvet és szorgalmas vagy. Diákjaim elért eredményei engem igazolnak.
Ha te is szeretnél közéjük tartozni, ezen a telefonszámon elérsz. 30-836-7456
Házhoz is tudok menni, amennyiben neked az jobb.

Oktatás helyszíne

Otthon 4. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

7 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.