Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

A némettanárok.hu oldalt azért hoztunk létre, hogy a tanulni vágyó diákok és a német magántanárok egymásra találhassanak. Mi vagyunk az egyetlen, speciálisan német nyelvtanárokat közvetítő weboldal. És hogy mit nyersz azzal, ha nálunk hirdetsz? Íme:

  • Oldalunkkal a legtöbb interneten német magántanárt kereső szinte azonnal találkozik. Sikerünk abban rejik, hogy kiváló helyeken szerepelünk az internetes keresők találati listájában az olyan keresésekre, mint például a német tanár, német magántanár, német nyelvtanár és még rengeteg hasonló szóösszetétel, ezek ugyanis azok, amiket egy interneten német tanárt kereső általában beír a keresőbe. Ha nálunk hirdetsz, hirdetésedet sok potenciális érdeklődő fogja látni.  Az oldalunkon csak német tanárok hirdetnek. Speciálisan az ő igényeikre szabtuk a felületet, így hatékony némettanári  hirdetést készíthetsz.
  • Hirdetésfeladási űrlapunkat úgy alakítottuk, hogy minden olyan információt meg tudj rajta adni, ami egy német nyelvtanárt kereső diákot érdekelhet. A profilodat percek alatt ki tudod tölteni, így a hozzád forduló diákok és Te is időt spórolhattok.
  • Diákjaink e-mail címük és nevük megadásával értékelhetik a német tanárok teljesítményét, melyeket megjelenítünk a hirdetések alatt. Ha hozzánk regisztrálsz, minél eredményesebben tanítasz, annál több diákra tehetsz szert, mert a jó értékelésekkel rendelkező tanárokat több diák keresi.
  • A hirdetésed feladása után a Személyes Oldalon keresztül bármikor módosítani tudod a hirdetésedet. Rendszerünk segítségével nyelvtanulást segítő anyagokat tölthetsz fel, válaszolhatsz a német magántanárt kereső diákok értékeléseire, kérheted, hogy emeljük ki, helyezzük előre, vagy hosszabbítsuk meg a hirdetésedet. Arra is lehetőséged van, hogy szüneteltesd a hirdetést (ekkor a hirdetési időd nem hosszabbodik), vagy akár törölheted is a felhívást.
  • Oldalunkat úgy építettük fel, hogy a német tanárt kereső látogatók a lehető legkönnyebben használhassák azt. Jól áttekinthető, kényelmesen böngészhető adatbázisunk segít, hogy tanár és diák gyorsan egymásra találjon!
  • Kérdésed van? Ügyfélszolgálatunk legtöbbször néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt válaszol üzenetedre!

Tájékoztató az oldal működéséről

Oldalunkon német magántanárok adatlapjai  találhatók. Az adatlapok listáját az oldalon böngészők a keresési szűrő segítségével saját szempontjaik szerint szűkíthetik.

Te is német nyelvtanár vagy?

Hirdess nálunk! Jelenleg kétféle opció közül választhatsz: kiemelt vagy normál hirdetést adhatsz fel.  Normál hirdetés esetén csak a hirdetés megjelenítését kell fizetned, ha kiemelt hirdetést kérsz, akkor ezen felül a kiemelési díjat. A feladott hirdetések kivonatai egy találati listában jelennek meg a főoldalon, az adatlapok a kivonatokra kattintva tekinthetők meg. Kiemelt hirdetésből egy időben maximum 7 lehet az oldalunkon. Ezek kivonatai mindig a találati lista elején, az oldal legjobb pozícióiban jelennek meg.   Ha regisztrációdkor fizettél elő kiemelt hirdetésre, akkor miután lejár a kiemelés, hirdetésed automatikusan a normál hirdetési lista elejére kerül. Ha később, már létező normál hirdetésedet emeltetted ki, akkor a kiemelés lejárata után korábbi pozíciójába kerül vissza.

Ha normál német tanári hirdetést szeretnél, az a kiemelt pozíciók alatt, attól elválasztva lesz látható az oldalon. Ezek a hirdetések a feltöltés sorrendjében jelennek meg, tehát minden alkalommal, amikor új adatlap kerül a rendszerbe, a régiek eggyel lejjebb csúsznak a listában. Jó tudni, hogy minél előrébb helyezkedik el a hirdetésed a német tanár keresőben, annál nagyobb az esélye, hogy a diákok rád találnak. Ha úgy ítéled meg, hogy túl hátra került a hirdetésed, bármikor kérheted annak előrehelyezését.

Regisztrációd megerősítése után kapsz egy e-mailt, amely a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Oldalunkon bankszámlánkra utalással, bankkártyád használatával, vagy személyes befizetéssel tudsz fizetni. A díj(ak) beérkezését követően hirdetésedet 24 órán belül élesítjük.

Ha feladtad a hirdetésedet, be tudsz lépni a saját Személyes Oldaladra, itt pedig menedzselni tudod az adatlapodat. Ehhez a felhasználónevedre és a jelszavadra lesz szükség, ezekkel az oldalunk jobb felső sarkában tudsz bejelentkezni. Személyes oldaladon módosíthatod hirdetésedet, de itt igényelheted szolgáltatásainkat is, vagyis hirdetésed meghosszabbítását, előrehelyezését, vagy kiemelését. Ha hosszabbítasz, hirdetésedet egyben a találati lista elejére is helyezzük.

A nálunk tanárt találó diákok e-mail címükkel és nevükkel tudják értékelni a német nyelvtanárokat. Bíztasd arra a tanítványokat, hogy írjanak ajánlást rólad, a pozitív beszámolók új diákokat hozhatnak számodra!

Német tanár kereső oldalunk a Tanárok Oldalcsoport tagja. Ezeken az oldalakon a különböző témakörökben jártas magántanárok hirdethetnek. Ha a németen kívül más tárgyat is taníthatsz, a tárgyhoz tartozó hirdetésedet az adott oldalon  teheted közzé, ezért pedig már nem kell további díjat fizetned.

A Német Tanárok honlap társoldalai:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Szeretnél hirdetést feladni német magántanár keresőnkbe, úgy hogy másik oldalaink valamelyikén már adtál fel hirdetést?

Ebben az esetben már nem kell újból regisztrálnod. Minden oldalunkon beléphetsz ottani Személyes oldaladra ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval, amelyet az egyik helyen előzőleg már megadtál. Ha új hirdetést adsz fel, az azonnal megjelenik és ugyanakkor fog lejárni, mint az, amelyiket először létrehoztad. Minden hirdetésed alján ott lesz egy link a többi általad tanított tárgyhoz is – így akár még több diákra is szert tehetsz. Ha hosszabbítani szeretnéd hirdetéseidet, azt bármelyik tantárgyhoz tartozó Szemlélyes oldaladon megteheted, és a hirdetési díj az összes hirdetés hosszabbítását magában foglalja. A hirdetések különböző oldalakon jelennek meg, így azok kiemeléséről, vagy előrehelyezéséről oldalanként külön kell intézkedni.

 

 Szolgáltatások

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   2390 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   4290 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra   5990 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra   9590 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 14990 Ft
Kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 1 hétre   1890 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 2 hétre   3090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 3 hétre   4090 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 hirdetés közé 1 hónapra   4990 Ft
Feladást követően hirdetésedet bármikor előrehelyezheted
Hirdetés előrehelyezése   1690 Ft

Ha hirdetéskiemelést is kérsz, hirdetésed az általad válaztott időszakra legfelül, a kiemelt hirdetések között jelenik majd meg. Ezek sorrendje minden alkalommal véletlenszerűen változik, mikor megjelenik valakinek a lista.

Ha nem választasz kiemelést, akkor hirdetésed a kiemeltek alatti első pozcióban, a normál hirdetések között fog megjelenni.

Hirdetésed előrehelyezését később érdemes kérned, mikor az időközben bejövő új hirdetések miatt a normál listában már hátrébb helyezkedik el.

Hirdetésedet bármikor meghosszabbíthatod, akár hirdetésed lejárta előtt, akár utána is. A hosszabbítással párhuzamosan a hirdetést a normál lista elejére helyezzük, vagyis a hosszabbítás díja a hirdetés előrehelyezését is magában foglalja.

A szolgáltatások kifizetésére bankszámlánkra utalással, bankkártyás fizetéssel, vagy akár személyes befizetéssel is módod van.

 

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatokÓradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/főKérjük, hogy az alábbi listából csak akkor válasszon, ha egy vagy több konkrét nyelvvizsgarendszer sajátságait jól ismeri és ezekre speciális felkészítést tud nyújtani. Hirdetése így meg fog jelenni abban a listában, ami nyelvvizsga aloldalunkon a megfelelő nyelvvizsgarendszernél található. A nyelvvizsgarendszer(ek) kiválasztása mellett a Speciális nyelvtanulás fajtája menüből az alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés lehetőségek közül is válassza ki azokat, melyeket vállal. Ha csak általánosan tud segítséget nyújtani nyelvvizsga felkészítésben, akkor csak a Speciális nyelvtanulás fajták közül jelölje be a megfelelőeket.


Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.