Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetnék

Miért érdemes nálunk hirdetni?

A némettanárok.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy a tanulni vágyó diákok és a német magántanárok egymásra találhassanak. Mi vagyunk az egyetlen, speciálisan német nyelvtanárokat közvetítő weboldal. És hogy mit nyer azzal, ha nálunk hirdet? Íme:

  • Oldalunkkal a legtöbb interneten német magántanárt kereső szinte azonnal találkozik. Sikerünk abban rejik, hogy kiváló helyeken szerepelünk az internetes keresők találati listájában az olyan keresésekre, mint például a német tanár, német magántanár, német nyelvtanár és még rengeteg hasonló szóösszetétel, ezek ugyanis azok, amiket egy interneten német tanárt kereső általában beír a keresőbe. Ha nálunk hirdet, hirdetését sok potenciális érdeklődő fogja látni.  Az oldalunkon csak német tanárok hirdetnek. Speciálisan az ő igényeikre szabtuk a felületet, így hatékony némettanári  hirdetést készíthet.
  • Hirdetésfeladási űrlapunkat úgy alakítottuk, hogy minden olyan információt meg tudjon rajta adni, ami egy német nyelvtanárt kereső diákot érdekelhet. A profilját percek alatt ki tudja tölteni, így az önhöz forduló diákok és ön is időt spórolhat.
  • Diákjaink e-mail címük és nevük megadásával értékelhetik a német tanárok teljesítményét, melyeket megjelenítünk a hirdetések alatt. Ha hozzánk regisztrál, minél eredményesebben tanít, annál több diákra tehet szert, mert a jó értékelésekkel rendelkező tanárokat több diák keresi.
  • Hirdetése feladása után a Személyes Oldalon keresztül bármikor módosítani tudja a hirdetését. Rendszerünk segítségével nyelvtanulást segítő anyagokat tölthet fel, válaszolhat a német magántanárt kereső diákok értékeléseire, kérheti, hogy emeljük ki, helyezzük előre, vagy hosszabbítsuk meg a hirdetését. Arra is lehetősége van, hogy szüneteltesse a hirdetést (ekkor a hirdetési idő nem hosszabbodik), vagy akár törölheti is a felhívást.
  • Oldalunkat úgy építettük fel, hogy a német tanárt kereső látogatók a lehető legkönnyebben használhassák azt. Jól áttekinthető, kényelmesen böngészhető adatbázisunk segít, hogy tanár és diák gyorsan egymásra találjon!
  • Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk legtöbbször néhány órán belül, de legfeljebb 24 óra alatt válaszol üzeneteire!

Tájékoztató az oldal működéséről

Oldalunkon német magántanárok adatlapjai  találhatók. Az adatlapok listáját az oldalon böngészők a keresési szűrő segítségével saját szempontjaik szerint szűkíthetik.

Ön is német nyelvtanár?

Hirdessen nálunk! Jelenleg háromféle opció közül választhat: sor kiemelt, top kiemelt vagy normál hirdetést adhat fel. Normál hirdetés esetén csak a hirdetés megjelenítését kell fizetnie, ha valamelyik kiemelést is kéri, akkor ezen felül a kiemelési díjat. A feladott hirdetések kivonatai egy találati listában jelennek meg a főoldalon, az adatlapok a kivonatokra kattintva tekinthetők meg.

Top kiemelt hirdetés egyszerre maximum 3 lehet az oldalon, ezek desktopon a belépődoboz alatt a jobb oldalon, mobilon pedig a találati lista első helyén kapnak helyet, emiatt mindazoknak megjelennek, akik nem scrolloznak le az oldal tetejétől, mielőtt az betöltődik. Egyszerre egy látható, mert 3 másodpercenként váltakozva jelennek meg. Mivel a top kiemelt hirdetések kicsit kisebb helyet foglalnak el, mint a többi fajta hirdetés, ezért ugyanazokat az információkat, de kissé módosított formában tartalmazzák. Ha top kiemelést kér, akkor hirdetése továbbra is megjelenik a normál listában is.

Sor kiemelt hirdetésből egy időben maximum 10 lehet az oldalunkon. Ezek mindig a normál lista felett, a top hirdetések alatt jelennek meg. Ha regisztrációjakor fizetett elő sor kiemelt hirdetésre, akkor miután lejár a kiemelés, hirdetése automatikusan a normál hirdetési lista elejére kerül. Ha később, már létező normál hirdetését emeltette ki, akkor a sor kiemelés lejárata után korábbi pozíciójába kerül vissza.

A kiemelt hirdetések sorrendje minden alkalommal mindkét fajta kiemelésnél véletlenszerűen változik.

Ha normál német tanári hirdetést szeretne, az a kiemelt pozíciók alatt, attól elválasztva lesz látható az oldalon. Ezek a hirdetések a feltöltés sorrendjében jelennek meg, tehát minden alkalommal, amikor új adatlap kerül a rendszerbe, a régiek eggyel lejjebb csúsznak a listában. Jó tudni, hogy minél előrébb helyezkedik el a hirdetése a német tanár keresőben, annál nagyobb az esélye, hogy a diákok önre találnak. Ha úgy ítéli meg, hogy túl hátra került a hirdetése, bármikor kérheti annak előrehelyezését.

Regisztrációjának megerősítése után kap egy e-mailt, amely a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. Oldalunkon bankszámlánkra utalással, bankkártyája használatával, vagy személyes befizetéssel tud fizetni. A díj(ak) beérkezését követően hirdetését 24 órán belül élesítjük.

Ha feladta hirdetését, be tud lépni a saját Személyes Oldalára, itt pedig menedzselni tudja adatlapját. Ehhez a felhasználónevére és a jelszavára lesz szükség, ezekkel az oldalunk jobb felső sarkában tud bejelentkezni. Személyes oldalán módosíthatja hirdetését, de itt igényelheti szolgáltatásainkat is, vagyis hirdetése meghosszabbítását, előrehelyezését, vagy kiemelését. Ha hosszabbít, hirdetését egyben a találati lista elejére is helyezzük.

A nálunk tanárt találó diákok e-mail címükkel és nevükkel tudják értékelni a német nyelvtanárokat. Bíztassa arra a tanítványokat, hogy írjanak ajánlást önről, a pozitív beszámolók új diákokat hozhatnak önnek!

Német tanár kereső oldalunk a Tanárok Oldalcsoport tagja. Ezeken az oldalakon a különböző témakörökben jártas magántanárok hirdethetnek. Ha a németen kívül más tárgyat is tanít, a tárgyhoz tartozó hirdetését az adott oldalon teheti közzé, ezért pedig már nem kell további díjat fizetnie.

A Német Tanárok honlap társoldalai:


Tudomány oldalakNyelvi oldalak

matektanarok.hu

angoltanarok.com

fizikatanarok.hu

nemettanarok.hu

kemiatanarok.hu

franciatanarok.hu

tortenelemtanarok.hu

olasztanarok.hu

irodalomtanarok.hu

spanyoltanarok.hu

biologiatanarok.hu

 

informatikatanarok.hu

 

 

Szeretne hirdetést feladni német magántanár keresőnkbe, úgy hogy másik oldalaink valamelyikén már adott fel hirdetést?

Ebben az esetben már nem kell újból regisztrálnia. Minden oldalunkon beléphet ottani Személyes oldalára ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval, amelyet az egyik helyen előzőleg már megadott. Ha új hirdetést ad fel, az azonnal megjelenik és ugyanakkor fog lejárni, mint az, amelyiket először létrehozta. Minden hirdetése alján ott lesz egy link a többi ön által tanított tárgyhoz is – így akár még több diákra is szert tehet. Ha hosszabbítani szeretné hirdetéseit, azt bármelyik tantárgyhoz tartozó Szemlélyes oldalán megteheti és a hirdetési díj az összes hirdetés hosszabbítását magában foglalja. A hirdetések különböző oldalakon jelennek meg, így azok kiemeléséről, vagy előrehelyezéséről oldalanként külön kell intézkedni.

 

 Szolgáltatások

Figyelem! Szolgáltatásunk után csak magánszemélyeknek tudunk számlát kiállítani, egyéni vállalkozók, vagy cégek számára sajnos nem. Kérjük, csak akkor töltse ki a jelentkezési lapot, ha önnek megfelelő, hogy magánszemélyként fog számlát kapni és magánszámlájáról fizeti a szolgáltatási díjat.

Hirdetés megjelenítése
Hirdetés megjelenítése 1 hónap időtartamra   4190 Ft
Hirdetés megjelenítése 2 hónap időtartamra   7590 Ft
Hirdetés megjelenítése 3 hónap időtartamra 10490 Ft
Hirdetés megjelenítése 6 hónap időtartamra 16790 Ft
Hirdetés megjelenítése 1 év időtartamra 25990 Ft
Sor kiemelés
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az első 10 sor kiemelt közé 1 hónapra   8990 Ft
Top kiemelés
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 1 hétre   3490 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 2 hétre   5590 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 3 hétre   7390 Ft
Hirdetés kiemelése az 5 top kiemelt közé 1 hónapra   8990 Ft
Hirdetés előrehelyezés
Hirdetés előrehelyezése az első normál pozícióba   2890 Ft

Ha sor kiemelést vagy top kiemelést is kér, hirdetése a választott időszakra legfelül, a kiemelt hirdetések között jelenik majd meg. Részletesebb magyarázatot feljebb a „Tájékoztató az oldal működéséről”, vagy alul az „Előfizetés fajtája” részben olvashat. 

Ha nem választ kiemelést, akkor hirdetése a kiemeltek alatti első pozcióban, a normál hirdetések között fog megjelenni.

Hirdetése előrehelyezését később érdemes kérnie, mikor az időközben bejövő új hirdetések miatt a normál listában már hátrébb helyezkedik el.

Hirdetését bármikor meghosszabbíthatja, akár hirdetése lejárta előtt, akár utána is. A hosszabbítással párhuzamosan a hirdetést a normál lista elejére helyezzük, vagyis a hosszabbítás díja a hirdetés előrehelyezését is magában foglalja.

A szolgáltatások kifizetésére bankszámlánkra utalással, bankkártyás fizetéssel, vagy akár személyes befizetéssel is módja van.

 

Regisztráció

Az adatlap kitöltése előtt olvassa el a Hirdetési feltételeket és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.

Az így jelölt mezők kitöltése kötelező

Az így jelölt mezők nem jelennek meg hirdetésében. A többi mező - amennyiben kitölti őket - igen.

Személyes adatok

Fotó feltöltése

Kép feltöltését nagyon ajánljuk, a képes hirdetésekre jóval többen jelentkeznek. A képfájl mérete nem haladhatja meg a 2 Mbyte-ot.

Feltölthető formátumok: .jpg, .bmp, .gif

Oktatás helye


Maximum 5 cím adható meg!
Maximum 10 cím adható meg!

Maximum 10 cím adható meg!


Oktatási adatokÓradíj 1 főnek:Ft/ perc
Óradíj 2 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 3 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 4 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 5 főnek:Ft/ perc/fő
Óradíj 6 főtől :Ft/ perc/főKérjük, hogy az alábbi listából csak akkor válasszon, ha egy vagy több konkrét nyelvvizsgarendszer sajátságait jól ismeri és ezekre speciális felkészítést tud nyújtani. Hirdetése így meg fog jelenni abban a listában, ami nyelvvizsga aloldalunkon a megfelelő nyelvvizsgarendszernél található. A nyelvvizsgarendszer(ek) kiválasztása mellett a Speciális nyelvtanulás fajtája menüből az alap, közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgára való felkészítés lehetőségek közül is válassza ki azokat, melyeket vállal. Ha csak általánosan tud segítséget nyújtani nyelvvizsga felkészítésben, akkor csak a Speciális nyelvtanulás fajták közül jelölje be a megfelelőeket.


Hirdetés szövege

Előfizetés fajtája

Hirdetés megjelenítése


Sor kiemelés


Top kiemelés


Fizetési mód

Számlázási adatok

A hatályos adótörvények szerint szolgáltatásunk igénybevevőjének kötelező számlát küldenünk. Ezért kérjük, hogy adja meg azt a címet, amire szeretné, hogy a számlát kiállítsuk. A számlát e-mailben küldjük, a számlázási címre azért van szükség, mert a vevő címe a számla kötelező eleme.


Egyéb

Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy jelzi, hol találkozott az oldallal.
Ha észrevétele, kérése van a regisztrációs űrlappal, vagy egyéb megjegyzése az oldallal kapcsolatban, kérjük itt jelezze. Az észrevételek, kérések, megjegyzések alapján az űrlapot és az oldalt folyamatosan fejlesztjük.


Feliratkozás hírlevélre

Időnként szeretnénk önnek hírlevelet küldeni az oldallal kapcsolatos aktuális fejlesztésekről, illetve akcióinkról. Ezek az információk segítségére lesznek abban, hogy szolgáltatásainkat minél hatékonyabban tudja igénybe venni. Ne ijedjen meg, ígérjük, hogy csak akkor írunk önnek, ha tényleg fontos. Egyéb témakörökben (pl. más cégek reklámozása) soha nem küldünk hírlevelet.