Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBarta András 7800 Ft / 60 perc

Barta András német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Bemutatkozás

Ha minden oké, csak a nyelvtan kavarog a fejedben és nagyon nem akar letisztulni - szólj. Összerakjuk. A hiedelemmel ellentétben nem is olyan nehéz - még a melléknév ragozás sem - ha nem kínaiul magyarázzák.) Keress, helyretesszük, amit kell, aztán mehetsz érettségizni, PhD-zni, jogi vizsgát tenni, vagy pihenni. Külföldön élek, ezért csak online vagyok elérhető.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 5 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés

Szaknyelv: idegenforgalmi-vendéglátóipari, ingatlan

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Királyházi Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2022 április 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

András online óráira a férjemmel együtt járunk. Felkészült, lelkiismeretes tanárnak tartom, aki számára öröm a tanítás. Mindig figyel arra, hogy mindketten maradéktalanul megértsük az adott tananyagot és szükség esetén többször, többféleképpen is elmagyarázza azt. Jól alkalmazkodik a tanulók létszámához és egyéni sajátosságaihoz, az órák anyagát ennek megfelelően állítja össze. Általa változatos feladatokon keresztül sajátíthatjuk el a német nyelv fortélyait. Gyorsan megtaláltuk vele a közös hangot, mindig jó hangulatban, vidáman telnek az órái.

Dobor Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 26
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Német pótvizsgához kértem András segítségét, 3 éves lemaradásban voltam, és azt hittem sosem fogok tudni egy épkézláb mondatot összerakni németűl, viszont András segítségével kevesebb mint 2 hét alatt el tudtuk érni, hogy sikeres pótvizsgát tegyek. Nagyon hálás vagyok neki.Egyből megtaláltuk a közös hangot, minden óra nagyon jó hangulatban telt személyre szabott volt és biztosan állíthatom hogy, akármi is a célod András a te embered !!!😁

Görgey-O. Olivér értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kiváló német tanár! Éveken keresztül vettem tőle órákat, rengeteget segített a német nyelvtudásom fejlődésében. Egészen biztosan többet tanultam tőle, mint az iskolai tanáraimtól. Mindig lelkes és felkészült volt, órai rendkívül interaktívak és személyre szabottak voltak. Hála neki könnyedén le tudtam tenni a C1-es nyelvvizsgát. Csak ajánlani tudom!

Görgey-Pusztai Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fiamat évekig tanította. Minden órát személyre szabottan fantasztikus lelkesedéssel és profizmussal tartotta. A magas színvonalú oktatásnak köszönhetően a C1-es nyelvvizsga kiválóan sikerült. Szívből ajánlom annak, aki biztos, valódi nyelvtudást szeretne elérni.

Kiralyi-Papp Nora értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lányaimat tanította éveken keresztül, hihetetlen jó kedvvel és lendülettel. Felkészülten és pontosan érkezett az órákra, szívből ajánlom, mint nyelvtanárt!

Nagy Brigitta értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legszuperebb német tanár és a legjobb ember, akivel valaha találkoztam. 🙏Szakmailag tökéletes. Hangulatos, ötletes, kreatívak az órák. Érthető, tökéletesen felépített a tananyag. Vele könnyedén megszerezhető a nyelvvizsga. Ha jókedvvel, szorongás nélkül akar bárki tanulni, akkor Andrást válassza! Hálás vagyok neki mindenért!🙏😊

Jónás Hamza értékelése

Értékelés időpontja: 2021 augusztus 7
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Svájci állásinterjú előtt álltam, nagyon sokat segített a felkészülésemben. Poénos, bíztató, magabiztos, és jó tanár, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Végh Terézia értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 22
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szuper német tanár! Szívből ajánlom, ha káosz uralkodik jelenleg a fejedben! :) Ügyel a személyiségre, tapintatos, ami számomra nagyon fontos. Empatikus és segítőkész. Különös tehetsége van a nehéz anyagok könnyed és érthető átadásához. Az órák mindig hamar “elröppennek” és minden perce hasznosan telik. Én személy szerint nagyon örülök, hogy tőle tanulhatok! Azóta sokkal világosabb a der, die, das és társai... 🤓😊🙏🏼