Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPörczi Ágnes 6000 Ft / 60 perc

Pörczi Ágnes német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06305688350

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Okleveles szakforditó, nyelvtanár

Weboldal: www.hellonyelvstudio.hu

Bemutatkozás

Külkereskedelmi Főiskolát és a BME német szakfordító- és tolmácsképzőjét végeztem. 15 évig multinacionális vállalati környezetben, gazdasági és marketing területen, német anyanyelvi környezetben dolgoztam. Emellett számos vizsgázót készítettem fel a különböző vizsgákra, külföldi egyetemekre és munkavégzésre kezdőtől a felsőfokig.

Az élő, aktív német nyelvet oktatom: gyakorlatias, beszédközpontú, egyénre szabott óráimon a nyelvtani rendszerezés, általános es gazdasági, szaknyelvi es érettségi vizsgákra, interjúkra való felkészülés minden tanuló számára a kitűzött cél szem előtt tartásával zajlik.
Magamról, tanítási módszeremről és az óradíjakról további részletek a weboldalamon: www.hellonyelvstudio.hu

Oktatás helyszíne

Otthon 5. kerület, Apáczai utca

Egyéb

15 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 8000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Gyöngyösi-Homik Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvtudásom szinten tartásához kerestem hosszasan a megfelelő német tanárt, míg végül Ági személyében rátaláltam a tökéletes nyelvtanárra: felkészült, igényes, tájékozott, barátságos. Kiválóan beszél németül, a nyelvtant érthetően magyarázza. Jártas a szakmai (jogi, gazdasági) szókincsben is. Csakis ajánlani tudom őt!

Vadnay Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Életszerű, jó hangulatú és teljesen személyre szabott órák! A fejlődés óráról órára érezhető. Nyugodt és barátságos légkörben, intenzív és a való életben hasznosítható tudással gazdagodtam. Bátran ajánlom minden ismerősömnek, kicsiknek, nagyoknak, diákoknak, üzletembereknek, nyelvet szeretőknek akik igazi nyelvtudásra vágynak.

Trembeczki Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mintegy másfél éve járok az órákra. A hangulat mindig kellemes, oldott. Az oktatás beszédközpontú, nem a magoláson van a hangsúly. Igényes, magas színvonalú könyvekből tanulunk és mindig sikerül belecsempészni az órákba valami érdekességet. Az életszerűséget garantálják a közmondások, hétköznapi szókapcsolatok, filmek és érdekességek megvitatása. Emberileg is csak a legjobbakat tudom mondani, hihetetlenül profi és korrekt tanárnő :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vertse Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elsősorban a nyelvtudásom karbantartása miatt járok az Ágihoz. A tananyagot és az óra menetét a közösen meghatározott célokhoz igazítja. Az órák az én esetemben döntően beszédközpontúak, nem nyelvlecke ízű szituációk kerülnek asztalra, hanem ki-ki érdeklődési körébe vágó témák, cikkek, műsorok. Így nagyon gyorsan elrepül az idő, ez a tanóra, amire szívesen jár az ember.

Nagy Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tetszett minden óra hangulata. Gyakorlatias, életszerűbb némettudást sikerült nála elsajátítanom. Jó ötlet, ha a sokszor sivatag-száraz német nyelvtanba egy kis érdekességet, életszerűséget viszünk! Továbbá emberileg is nagyon megkedveltem, Ő az a fajta kedves tanárnő, akinél minden órán mosolyogsz, nem unottan magolsz. Profi. Ha még egy német nyelvvizsgára lesz szükségem, Őt fogom hívni! :)