Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKPörczi Ágnes 9000 Ft / 60 perc

Pörczi Ágnes német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Okleveles szakforditó, nyelvtanár

Weboldal: www.hellonyelvstudio.hu

Bemutatkozás

Külkereskedelmi Főiskolát és a BME német szakfordító- és tolmácsképzőjét végeztem. 15 évig multinacionális vállalati környezetben, gazdasági és marketing területen, német anyanyelvi környezetben dolgoztam. Emellett számos vizsgázót készítettem fel a különböző vizsgákra, külföldi egyetemekre és munkavégzésre kezdőtől a felsőfokig.

Az élő, aktív német nyelvet közvetítem: gyakorlatias, beszédközpontú, egyénre szabott óráimon a társalgás, a nyelvtani rendszerezés, általános es gazdasági, szaknyelvi es érettségi vizsgákra, interjúkra való felkészülés mindenki számára a kitűzött cél szem előtt tartásával zajlik.

Oktatás helyszíne

Otthon 8. kerület, Harminckettesek tere

Online oktatást vállal.

Egyéb

15 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, kereskedelmi, marketing, média és kommunikáció, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, ÖSD, Origó, társalKODÓ, telc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, gazdálKODÓ üzleti, BGE üzleti, KITEX kereskedelmi, Zöld Út gazdálkodási menedzsment

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Farkas Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves, de szigorú, ezért nagyon hatékony tanár. Nem sok időm volt az órákon kívül tanulni, de így is néhány hónap alatt egész könnyen eljutottam a B2 szintre! Akinek komoly cèljai vannak, vele könnyen elérheti!

Pleyer Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középhaladó szintről hamar eljutottam Ági segítségével felsőfokig. Nagyon szerettem a beszédközpontú, változatos óráit, melyeket mindig személyre szabottan és profi szaktudással épített fel. Mindenkinek ajánlani tudom, aki olyan tanárt keres, aki a tudását a diák számára érthetően és világosan tudja átadni.

Pozsár Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lusta, nyelvérzék nélküli, elfoglalt 47 éves tanulókent, sikeres alapfokú nyelvvizsgáig vezetett Ági. Ezúton is köszi érte. Pontos jó hangulatú a szemelyes igényeimre és képességeimre hangolt órák, korrekt feltételek. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Sinkó Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

3 hónap alatt készített fel az ÖSD C1-es nyelvvizsgájára úgy, hogy pár hónappal előtte buktam el a B2-es szóbelit. Rengeteget segített, az órák teljesen személyre szabottan és jó hangulatban teltek. Szívből ajánlom mindenkinek!

Tóth Bianka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Áginak köszönhetően sikeresen letettem a Goethe B2 nyelvvizsgáját és a középszintű érettségit. Az órákon nemcsak megtanultam beszélni, hanem meg is szerettem a német nyelvet és már használni is merem.

Galló-Kovács Alexandra értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

BGE gazdasági egynyelvű vizsgára készített fel Ági. A cél 3 hónapos intenzív nyelvtanulás volt, úgy, hogy évek óta nem használtam a nyelvet. Ági segítségével sikerült megszereznem a nyelvvizsgát a kitűzött határidőre. Szerencsés vagyok, hogy tudta vállalni a felkészítésemet, mert rengeteget hozzátett a sikerhez. Nélküle nem tudtam volna ilyen jó eredményt elérni. Hálás vagyok neki a sok segítségért, amit kaptam. Nagyon kedves, professzionális, és tájékozott. Szívből ajánlom mindenkinek!

Kiss Fruzsina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb szívvel ajánlom! Teljesen személyre szabott órákat kaptam, Goethe C1 felkészüléshez kértem segítséget. Professzionális, rugalmas, tapasztalt, és nagyon kedves oktató. Könnyedén levizsgáztam, néhány hét rákészülés után.

Szente Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2020 augusztus 13
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az egyetemi gazdasági szakfordító képzés mellett kerestem olyan tanárt, aki egyénileg is tud velem foglalkozni. Ági nagy segítségemre volt a felkészülésben és a sikeres vizsga letételében. Nagyon kedves, az órák mindig jó hangulatban, gördülékenyen, hasznos és új információk megszerzésével teltek. Széleskörűen tájékozott, jól magyaráz, energikus, mindig bíztatott.

Budavári Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 június 1
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ági segítségével kialakult bennem az az önbizalom, amivel magabiztosan tudtam használni a német nyelvet és sikeres gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgát tudtam letenni. A megfelelő nyelvismeret mellett, a szintnek és célnak megfelelő tananyagokat javasolt, továbbá aktuális témákat dolgoztunk fel és beszéltünk át az órákon. Ági nyelvórái jó hangulatban teltek, korrekt és segítőkész embert ismertem meg benne, át tudja adni, meg tudja tanítani azt a nyelvtudást, amire szüksége van az embernek. Nagyon szerettem Ági óráira járni, mindenkinek ajánlom, aki nyelvtudását szeretné fejleszteni, szintre hozni vagy sikeres nyelvvizsgát letenni.

Molnár Boglárka értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 3
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A rég elfeledett némettudásom felelevenítése miatt kerestem fel az Ágit, mert szaknyelvvizsgát kellett tennem a diplomám megszerzéséhez. Az órák mindig jó hangulatúak, szisztematikusak de ugyanakkor elég rugalmasak voltak. Több, mint 10 éve nem tanultam, beszéltem németül, de az Ági segítségével 3 hónap alatt, nem csak felelevenítettem a nyelvtudásom, de a szakmai nyelvet is megismertem és megtanultam. Végtelenül hálás vagyok neki, nélküle biztosan nem sikerült volna ilyen jól a nyelvvizsgám. A legőszintébben tudom ajánlani bárkinek, kezdőtől a haladóig, akár szaknyelvi szinten is. :)

Gyöngyösi-Homik Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyelvtudásom szinten tartásához kerestem hosszasan a megfelelő német tanárt, míg végül Ági személyében rátaláltam a tökéletes nyelvtanárra: felkészült, igényes, tájékozott, barátságos. Kiválóan beszél németül, a nyelvtant érthetően magyarázza. Jártas a szakmai (jogi, gazdasági) szókincsben is. Csakis ajánlani tudom őt!

Vadnay Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Életszerű, jó hangulatú és teljesen személyre szabott órák! A fejlődés óráról órára érezhető. Nyugodt és barátságos légkörben, intenzív és a való életben hasznosítható tudással gazdagodtam. Bátran ajánlom minden ismerősömnek, kicsiknek, nagyoknak, diákoknak, üzletembereknek, nyelvet szeretőknek akik igazi nyelvtudásra vágynak.

Trembeczki Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mintegy másfél éve járok az órákra. A hangulat mindig kellemes, oldott. Az oktatás beszédközpontú, nem a magoláson van a hangsúly. Igényes, magas színvonalú könyvekből tanulunk és mindig sikerül belecsempészni az órákba valami érdekességet. Az életszerűséget garantálják a közmondások, hétköznapi szókapcsolatok, filmek és érdekességek megvitatása. Emberileg is csak a legjobbakat tudom mondani, hihetetlenül profi és korrekt tanárnő :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Vertse Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2017 december 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Elsősorban a nyelvtudásom karbantartása miatt járok az Ágihoz. A tananyagot és az óra menetét a közösen meghatározott célokhoz igazítja. Az órák az én esetemben döntően beszédközpontúak, nem nyelvlecke ízű szituációk kerülnek asztalra, hanem ki-ki érdeklődési körébe vágó témák, cikkek, műsorok. Így nagyon gyorsan elrepül az idő, ez a tanóra, amire szívesen jár az ember.

Nagy Tamás értékelése

Értékelés időpontja: 2017 november 27
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tetszett minden óra hangulata. Gyakorlatias, életszerűbb némettudást sikerült nála elsajátítanom. Jó ötlet, ha a sokszor sivatag-száraz német nyelvtanba egy kis érdekességet, életszerűséget viszünk! Továbbá emberileg is nagyon megkedveltem, Ő az a fajta kedves tanárnő, akinél minden órán mosolyogsz, nem unottan magolsz. Profi. Ha még egy német nyelvvizsgára lesz szükségem, Őt fogom hívni! :)