Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKBucsy Eszter 7000 Ft / 90 perc

Bucsy Eszter német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06/20-210-8187

Oktatási tapasztalat: 27 év

Végzettség: Főiskolai

Foglalkozás: Német nyelvtanár

Kor: 49 éves

Weboldal: www.bucsyeszter.hu

Bemutatkozás

Diplomás,német nyelvtanár vagyok,több mint 20 éves tanítási tapasztalattal,mint a magán,nyelviskolai ill. céges oktatás területén.

Alapvető fontosságú számomra egy tanárnál:

a lelkesedés,alázat,humor,empátia,szeretet az emberek iránt.

Amire biztosan számíthatsz óráimon:

- sok beszélgetés
- szókincsfejlesztés játékos módon
- otthoni házifeladatok
- az adott anyag kikérdezése,gyakorlása
- autentikus hanganyagok hallgatása

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés
Szaknyelv: gazdasági, irodai

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Jassó Margit értékelése

Értékelés időpontja: 2020 április 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves tanárt kereső Diákok! Szeretettel ajánlom Eszter tanítását. Az órák szisztematikusan egymásra épülnek, mindig jól előkészítettek. Én a Goethe B2-es nyelvvizsgámra készültem fel Eszter segítségével. Órái mind személyesen, mind messengeren keresztül is hasznosak, fejlesztik a beszédet és a nyelvtant is.Az órák hatékonysága és jó hangulata miatt örömmel folytatom tanulmányaimat Eszternél a nyelvvizsga után is. Köszönettel és örömmel: Margit

Seres Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Megbízható, segítőkész tanár. Jó hangulatú órákat tart. Sok tanulási tippet kaptam. A tanítási módszere nekem nagyon tetszett és sokat segített. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Mátrai Péter értékelése

Értékelés időpontja: 2020 március 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több éven át jártam Eszterhez, heti 1 alkalommal, eleinte személyesen, később Skype-on. Ez alatt hatalmas fejlődést értem el, mind a szókincsemet, mind a nyelvtant és a beszédet tekintve. Nagy hansúlyt fektet a szép, választékos beszédre, a hasznos illetve használatos kifejezések elsajátítására és ezeknek a berögzítésére. Gyakran vissza-visszatekint egye-egy régebbi témára, a felszínre hozva a régebbi szavakat, kifejezéseket, hogy azt újra az aktív tudásba hozzuk. Sokat foglalkoztunk az egyéni érdeklődésemmel kapcsolatos témákkal - kérdezte, hogy milyen témát hozzon, miben lenne hasznos fejleszteni a szókincsemet és akkor hozott annak megfelelő témát, amit átbeszéltünk, megtanultuk a vonatkozó kifejezéseket, szavakat. Néha még a németek is meglepődnek, hogy milyen kifejezéseket ismerek és használok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ezt Eszternek köszönhetem, milyen jó, hogy jártam hozzá. Az órái mindig jó hangulatúak, lazák, mindig az egyéni igényeknek megfelelően alakítja a tematikát. Az időpontok kezelésében rugalmas, ha át kellett rakni egy-egy időpontot, mindig találtunk rá megoldást.

Ács Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 24
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter pár hónap alatt sikeresen felkészített a nyelvvizsgára. Rendszeresen heti 2 alkalommal jártam hozzá. Rengeteget fejlődött a szókincsem, bátrabban merek azóta is megszólalni németűl. Német tanulás minden részére nagy hangsúlyt fektet. Az órákon rendszeresen kikérdezett az előző órai anyagból, házit ellenőriztünk, és új anyagot is vettünk. Nagyon jó hangulatú órákon vehettem részt. Érezhető volt, hogy 100%-ban beleadta az energiáját, tudását az órákba. Csak ajánlani tudom Esztert. Minden órát hasznosnak találtam. Szerettem hozzá járni.

Kis Ferenc Balázs értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bucsy Esztertől 2017 júliusa és 2018 februárja között vettem németórákat, 2017-ben heti kétszer 90 percet, 2018-ban heti egyet. Eleinte személyesen jártam hozzá órákra, aztán szinte kizárólag Skype-on. Egy több mint 20 évvel korábban szerzett középfokú nyelvvizsgával rendelkeztem, ami azóta szinte csak erodált. A kezdetekkor az zavart a legjobban, hogy a megszólalás kifejezetten nehezemre esett. Amit a legjobban értékeltem Eszter módszerében, hogy saját magának jegyezte azokat a szavakat, kifejezéseket, fordulatokat, amelyeket ugyan már egyszer megtanított nekem, de a visszakérdezésben nem tudtam (vagyis nem tanultam meg:-). Így nem volt menekvés, ha már cikinek éreztem, hogy nem tudom, akkor meg kellett tanulnom, mert számíthattam rá, hogy vissza fog rá térni! :-) Nagyon sokat tett azért, hogy az érdeklődésemnek, élethelyzetemnek megfelelő szövegekkel foglalkozzunk, és sokat beszéltetett is. Amikor beszéltetett, akkor a hibákat jegyezte magának, de hagyta, hogy mondjam, közben pedig Skype-on gépelte a javításokat, személyes órákon pedig utána elmondta. Sok biztatást kaptam tőle a beszédemet illetően - mert bár belülről úgy éreztem, hogy nagy nehézségekkel tudom csak kifejezni magam, végül is mégiscsak képes voltam rá, amit ő értékelt is. Eszter oktatásának eredménye pedig az lett, hogy októbertől már olyan állásokra is mertem jelentkezni, ahol németül is meg kellett szólalni az állásinterjún, és egy ilyen állást sikerült végül is megszereznem egy februári állásinterjú során. Amennyiben változtatni kellett az órák időpontján, abban maximális segítőkészséget mutatott.

Hajósi-Kalcakosz Szofia értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 17
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszterrel nagyon hatékonyan haladtam a német tanulással, minden nyelvtant és nyelvvizsgán előforduló témát szisztematikusan átvettünk. Sokat készül az órákra, mindig hoz plusz anyagokat, vannak házi feladatok, kikérdezés, visszajelzés. Mindemellett nagyon jó hangulatban telnek az órák, sosem unatkoztam és mindig hasznosnak éreztem a nála töltött időt. Mindenkinek ajánlom, aki hatékonyan szeretne haladni a német nyelvvel!

Glatz Blanka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 május 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter engem sikeresen felkészített mind érettségire, mind nyelvvizsgára. Az órák jó hangulatban teltek, mindig sok feladattal készült, tudásomat rendszeresen ellenőrizte, bármilyen kérdéssel fordulhattam hozzá. A nyelvtanokat szisztematikusan vettük át, ezáltal jól érthetőek voltak. Sok nyelvvizsga feladatot hozott, így mindegyik típust jól megismerhettem. Ezek mellett mindig tekintettel volt aznapi terhelhetőségemre,és ha fáradtabb is voltam, próbált minél érdekesebb feladatokkal motiválni. Ajánlom mindenkinek, aki németet szeretne tanulni! Egy volt diák :)