Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Beata 6000 Ft / 45 perc

Nagy Beata német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 20 év

Kor: 48 éves

Bemutatkozás

A német nyelvet rajongásig szerető, Németországban élő, tapasztalt tanárnő oktat altalanos- es középiskolásokat, egyetemistákat és felnőtteket, minden szinten, egyenileg, de akar kis letszamu csoportokban is (4 föig), csak online, tovabba segítséget nyújtok német nyelvterületen állás keresésben, pályázatírásban, interjúkra való felkészülésben, hivatalos ügyek intezeseben is, illetve tartok gyakorlat fókuszú német nyelvi tréninget is a magabiztos kommunikáció eléréséhez. Ezen kivül szervezek bajororszagi lakhelyem elsösorban sajat (gyermek/tinedzser) diakjaim reszere csaladi bentlakasos intenziv nyelvtanfolyamot/tabort (oktatas, szallas, etkezes, programok - reszletes info e-mailben).
Bár diplomám nem nyelvtanári, az élet számos területén dolgoztam már oktatóként, és német magánpraxisom is több, mint 20 évre tekint vissza. Ezen kívül tolmácsként és fordítóként is sikerrel működöm. Nem osztom az általános nézetet, mely szerint a német nyelv csúnya és nehezen tanulható lenne. Nem csúnya, csak "katonás";-), és szisztematikus jellege miatt jól is tanulható, csak odafigyelést igényel mind a tanár, mind pedig a diák részéről. Részemről maximális figyelemre számíthatsz, és ha ez kölcsönös, a siker nem maradhat el!;-) Érdeklődni e-mail-ben: nemettanarno@gmail.com vagy skype-on: Nemet Tanarno

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 5400 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 5000 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 4700 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Németh Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A férjem és én közel 3 éve tanulunk Beával. A 10 éves fiam 1éve. A fiúkkal mérhetetlen türelemmel foglalkozik pedig tudja, hogy a srácok nem mindig készültek fel az órára. Mégis minden alkalom jókedvűen, lendületesen, eredményesen telik el. A megbeszélt időpontot pontosan betartja, de rugalmas, ha változtatni szükséges. Mindenkinek ajánlani tudom őt!!

Skopál Tamás és Fekete Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Beáta egy nagyon jó tanárnő. Az órái mindig nagyon jó hangulatba tellnek és nagyon jó a humora is, (végre egy olyan tanár aki nem a száraz szavakat és nyelvtant nyomja le a torkodon.)Érthetően és alaposan magyaráz, ha kell újra és újra ugyan azzal a lendülettel és türelemmel. A szótanulás módszerében is segít, hogy hogyan tudod a leghatékonyabban a szavakat megtanulni. Többször voltunk kint Berlinbe a párommal és a tanárnőnek köszönhetően bátran tudtunk mind a ketten németül megszólalni. A tanárnő idejét rááldozva körbevezetett minket Berlin egy-két részén ami nagyon kedves tőle. Mi kiköltözés miatt kezdtünk el németül tanulni és a tanárnő ebben is rengeteget segít, önéletrajzot írni, fordítani, motivációs levél irásában, fordításában és még az álláskeresésben is sokat segített. Szóval én csak ajánlani tudom mindnekinek.

Illés Vilmos értékelése

Értékelés időpontja: 2017 július 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden tekintetben csak jó tapasztalatom van. Beáta egy kiváló tanárnő. Rendkívül felkészült és segítőkész. Jó hangulatú ugyanakkor rendkívül hatékony órákat tart. Én kb fél éve tanulok vele, és ez idő alatt a nulláról felhozott olyan szintre,hogy már tolmács nélkül is boldogulok. Időpontokban is nagyon rugalmas. Tényleg profi. Mindenkinek csak ajánlani tudom!