Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKNagy Beata 7000 Ft / 45 perc

Nagy Beata német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 20 év

Kor: 50 éves

Bemutatkozás

A német nyelvet rajongásig szerető, Németországban élő, tapasztalt tanárnő oktat altalanos- es középiskolásokat, egyetemistákat és felnőtteket, minden szinten, egyenileg, de akar kis letszamu csoportokban is (4 föig), csak online, tovabba segítséget nyújtok német nyelvterületen állás keresésben, pályázatírásban, interjúkra való felkészülésben, hivatalos ügyek intezeseben is, illetve tartok gyakorlat fókuszú német nyelvi tréninget is a magabiztos kommunikáció eléréséhez. Ezen kivül szervezek bajororszagi lakhelyem elsösorban sajat (gyermek/tinedzser) diakjaim reszere csaladi bentlakasos intenziv nyelvtanfolyamot/tabort (oktatas, szallas, etkezes, programok - reszletes info e-mailben).
Bár diplomám nem nyelvtanári, az élet számos területén dolgoztam már oktatóként, és német magánpraxisom is több, mint 20 évre tekint vissza. Ezen kívül tolmácsként és fordítóként is sikerrel működöm. Nem osztom az általános nézetet, mely szerint a német nyelv csúnya és nehezen tanulható lenne. Nem csúnya, csak "katonás";-), és szisztematikus jellege miatt jól is tanulható, csak odafigyelést igényel mind a tanár, mind pedig a diák részéről. Részemről maximális figyelemre számíthatsz, és ha ez kölcsönös, a siker nem maradhat el!;-) Érdeklődni e-mail-ben: nemettanarno@gmail.com vagy skype-on: Nemet Tanarno

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 6400 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 6000 Ft / 45 perc / fő
4 fő részére 5700 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tihanyi Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szívből tudom ajánlani mindenkinek aki szeretne megtanulni igazán jól németül! Nagyon kedves, barátságos, segítőkész és ami a legfontosabb szuper jól tanít!!!! Bár mindenki így tanítana ahogyan Bea! 2022. májusában kezdett tanulni a lányommal, aki több mint 8 évig kizárólag angolul tanult. Nem igazán tetszett neki a német nyelv, de bea már az első órán megszerettette vele a németet. Azt mondta szó szerint a lányom, hogy “ Beával az első óta sokkal jobb volt mint az … bácsival az összes angol óra!”Májusban kezdtük a németet a “0”-ról és egy augusztusi alapfokú nyelvvizsgán 90%-os teljesítménnyel teljesített a gyermekem! Köszönjük szépen ezúton is Bea!!! Mind a mai napig együtt tanul a lányommal, aki imádja az óráit!!!

Tóth Nándor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ajánlom Beát mindenkinek, aki németül akar tanulni vagy fejleszteni szeretné a nyelvtudását. A „normál” nyelvtanuláson túl a tényleges hétköznapi nyelvhasználat részleteit is meg tudhatjuk tőle. Élete jelentős részét német nyelvterületen töltötte és ez nagyon jól megmutatkozik az órákon, hasznos további ismereteket szerezhetünk tőle a helyi szokásokról, mindennapi életről. Jól, érthetően és dinamikusan tanít.

Füri Endre értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nyugodt szívvel merem ajánlani Beát! Az órák jó hangulatúak, mindig felkészülten és pontosan jelentkezik be az órákra. A nyelvtani feladatokat is nagyon érthetően magyarázza el. Rengeteget segít és tartja az emberekben a lelket, hogy a német nyelv tanulható :)

Gerván Regina értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 11
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon tudom ajánlani. Beával tanultam meg németül. Ha jól számolom már több mint 4 éve tanít engem. Ma már C2-es vizsgára készít fel. Sokszor úgy hittem, hogy nem fogok tudni megtanulni soha az életbe németül, mert nehéz volt megértenem valamit, de Bea mindig megnyugtatott és valahogy megértette velem az anyagot. Humoros, kedves és életvidám de ugyanakkor nagyon professzionális. Semmi rosszat nem tudok róla mondani. Én mindenkinek szívből tudom ajánlani.

Aradi Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2022 március 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tiszta szívből ajánlom mindenkinek Beát, aki egy pörgős, humoros, ugyanakkor rendkívül professzionális órát szeretne. 2 éve tanulok Beával, ebből másfélév alatt, felkészített a nulláról egy B2-es Goethe nyelvvizsgára. Nagyon segítkőkész, kedves, rugalmas Tanárnő, mindemellett baromi jófej. Különösen tetszik a tanítási módszere, amellett hogy nagyon jó könyvekből tanulunk, mindig képes valami újat mutatni, mindig nagyon felkészült. Németországban élőként nekem az itteni beilleszkedésben is nagyon sokat segített! Szívből ajánlom mindenkinek, aki tényleg meg akar tanulni németül.

Nemes Imre értékelése

Értékelés időpontja: 2022 január 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek ajánlom Beát akik meg akarnak tanulni németül. Németországban élünk, dolgozunk és tanulunk együtt öcsémmel. Lassan egy éve teljesen kezdőként elkezdve harcolunk Beával a legfelsőbb német nyelvi szintekért. Rengeteg siker élménnyel és pozitív visszajelzéssel német anyanyelvűektől. A tanórákat mind a mai napig izgalommal várjuk, sok új és hasznos dolgot tanulunk a legapróbb részletekig. Most már a húgom is Beával tanul. Aki minden szempontból megkapja a professzionális felkészítést az egyetemi vizsgákhoz. Aki elhatározta hogy elkezd németet tanulni vagy éppen tovább fejlesztené tudását, az jó kezekben lesz Beánál. Én mindenkinek egy ilyen Német tanárnőt kívánok!

Németh Ágnes értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A férjem és én közel 3 éve tanulunk Beával. A 10 éves fiam 1éve. A fiúkkal mérhetetlen türelemmel foglalkozik pedig tudja, hogy a srácok nem mindig készültek fel az órára. Mégis minden alkalom jókedvűen, lendületesen, eredményesen telik el. A megbeszélt időpontot pontosan betartja, de rugalmas, ha változtatni szükséges. Mindenkinek ajánlani tudom őt!!

Skopál Tamás és Fekete Norbert értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Beáta egy nagyon jó tanárnő. Az órái mindig nagyon jó hangulatba tellnek és nagyon jó a humora is, (végre egy olyan tanár aki nem a száraz szavakat és nyelvtant nyomja le a torkodon.)Érthetően és alaposan magyaráz, ha kell újra és újra ugyan azzal a lendülettel és türelemmel. A szótanulás módszerében is segít, hogy hogyan tudod a leghatékonyabban a szavakat megtanulni. Többször voltunk kint Berlinbe a párommal és a tanárnőnek köszönhetően bátran tudtunk mind a ketten németül megszólalni. A tanárnő idejét rááldozva körbevezetett minket Berlin egy-két részén ami nagyon kedves tőle. Mi kiköltözés miatt kezdtünk el németül tanulni és a tanárnő ebben is rengeteget segít, önéletrajzot írni, fordítani, motivációs levél irásában, fordításában és még az álláskeresésben is sokat segített. Szóval én csak ajánlani tudom mindnekinek.

Illés Vilmos értékelése

Értékelés időpontja: 2017 július 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Minden tekintetben csak jó tapasztalatom van. Beáta egy kiváló tanárnő. Rendkívül felkészült és segítőkész. Jó hangulatú ugyanakkor rendkívül hatékony órákat tart. Én kb fél éve tanulok vele, és ez idő alatt a nulláról felhozott olyan szintre,hogy már tolmács nélkül is boldogulok. Időpontokban is nagyon rugalmas. Tényleg profi. Mindenkinek csak ajánlani tudom!