Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTóth Gabriella 7000 Ft / 60 perc

Tóth Gabriella német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 28 év

Végzettség: ELTE BTK+tanárszak

Foglalkozás: némettanár

Bemutatkozás

Ha engem választasz, biztosan nagyon hamar meg fogsz tudni szólalni németül. A többi készség jön vele.:)

Gyerekkoromban 2 évet Svájcban éltem, majd 4 évet Ausztriában, ahol érettségiztem és 1 évig egyetemre jártam. Ezekből az élményekből született meg a német nyelv és annak tanítása iránti töretlen szeretetem.

ELTE német-francia bölcsész-nyelvtanár szakán végeztem, több mint 27 év nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem. Dolgozom céges, privát és nyelviskolai órák keretében is.

Legyen az a kommunikációs készség fejlesztése, nyelvtani rendszerezés, a régi tudás felfrissítése, német nyelvterületen való helytállás, illetve munkára való felkészítés.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

6 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Kommunikációs készség fejlesztése

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Mágedli-Mihály Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Közel 2 éve költöztünk ki a családommal Svájcba, ezért a német nyelvtanulás kiemelkedően fontos lett a mindennapi élethez. Korábban nem tanultam németet, így Gabi teljesen a 0-ról kezdett hozzá a tanításomnak. Mostanra ott tartunk, hogy változatos témákban alapszinten beszélgetünk, a környezetemből sok mindent megértek már úgy is, hogy mi nem a svájci németre, hanem a hochdeutsch-ra koncentrálunk. Az órák követhetőek, jó hangulatban telnek, nagy figyelmet fordítunk a beszédre, mellette pedig a nyelvtannal is haladunk. Nagyon örülök, hogy az órákon tanultakat rögtön a gyakorlatba ültethetem, és a mindennapi környezetemből érkező kérdéseket meg tudjuk beszélni. Gabi munkája nagyon sokat segít nekem, hogy külföldön is komfortosabban érezzem magam. Korábban felmerült bennem a kinti nyelviskola gondolata, de nagyon örülök, hogy végül megtaláltam Gabit és vele kezdtem el a közös munkát. Magyarul, egy képzett és tapasztalt magyar szakembertől tanulni sokkal célravezetőbb, mint más idegen nyelven tanulni németül. A csoportos órák helyett pedig személyreszabott segítséget kapok Gabitól, akivel közösen tudunk a fejlesztenő területeken eredményesen dolgozni. Bátran ajánlom a hozzám hasonló, akár külföldön élő kezdőknek.

Gabriella reakciója: Merci!!!! :)
 

Oláh Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több, mint 1,5 éve költöztem ki párommal Németországba, és eleinte csak nagyon alap tudásom volt. Azóta eleinte heti 3, majd het 2 órát veszek Gabitól online, és néha számomra is meglepő a fejlődés :). Az órák jó hangulatúak és beszédközpontúak. Ez nekem sokat segített, mert hiába élek Münchenben, a munkahelyemen sok a külföldi, aki nem beszél jól németül, illetve eleinte csak akkor szólaltam meg, ha muszáj volt. Ilyen alkalmak a németórák. Viszont az sem okoz problémát, ha valamit magyarul kérdezek, számomra ez is fontos. A nyelvtant könyvek és egyéb feladatok során tanuljuk, amire szükséges, arra visszazérünk. Gabi hagyja, hogy beszéljek, majd utána megbeszéljük, hogy miket mondtam rosszul. Illetve sokszor megdícsér :). Tanácsot ad, hogy hogyan gyakoroljak, rendszeresen küld feladatokat. A munkám során felírok, lefotózok dolgokat, azokat segít értelmezni. A bajor dialektus megértésében is segít, illetve ha szükséges, utánajár. Sajnos nem mindig vagyok elég szorgalmas, de még jó darabig Gabival tervezek tanulni, mert attól függetlenül, hogy munka után sokszor nincs kedvem leülni a gép elé tanulni, végül általában jól érzem magam az óra alatt. Ha viszont mégis nagyon fáradt vagyok és nem fog az agyam, akkor sokszor csak beszélgetünk vagy egyszerűbb feladatokat oldunk meg. Feltűnő, hogy sok több éve kint élő külföldi kollégámnál már jobban beszélek, illetve már több német kollégám is megdícsért. Ez nekem elég visszajelzés.

Bence Daniel értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Munkahely valtas miatt szuksegem volt a 10 eve szunnyado, erosen megkopott nemet tudasom felevenitesere, fejlesztesere. 1.5 eve tanulunk Gabival, most mar nem erzem zavarban magam, ha a munkahelyemen egy megbeszelesem nemetul kell beszelnem. Az orak gyorsan eltelnek, kellemes legkorben, feszelyek nelkul. Ha temanal vagyunk, az egesz orat atbeszeljuk. A munkahelyem informatikai nyelvezetenek megerteseben es elsajatitasaban Gabi sokat segitett. Batran ajanlom akar kezdo vagy, akar halado.

Smid Mónika értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 22
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Gabit mindenkinek tudom ajánlani, aki észrevételenül, és stressz nélkül szeretné megtanulni a nyelvet. Ha a nyelvtanon kívül a beszédkésség fejlesztés is fontos, akkor Gabi a lehető legjobb választás. Az órák jó hangulatúak, sosem unalmasak, Gabi nagyon segítőkész, és remekül tudja elmagyarázni úgy a nyelvtant, hogy azt egy teljesen kezdő is megérti, és el is tudja sajátítani. Gabival azért is szeretek tanulni, mert fontosnak tartja, hogy nem csak a tankönyvekből megtanítható tudásanyagot adja át, hanem bevezessen minket a német emberek gondolkodásába, ezáltal is segítve az egyes nyelvtani nehézségek megértését. Számomra a beszéd a mumus, de Gabi sosem hagyja, hogy a "ellógjam" a német nyelven történő kommunikációt. Rengeteg kiegészítő anyagot, és plusz gyakorlatot kapok Gabitól, amelyet ő állított össze rám specializálva, és az én "hiányosságaim" fejlesztésére! Időt és engergiát nem sajnál a feladatok elkészítésére, és javítására, átbeszélése, és ez is nagyon fontos számomra. Gabit nagyon jó szívvel tudom ajánlani bárkinek!

Barna Tibor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 21
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Azon ritka nyelvtanárok egyike, akivel minden szempontból elégedett vagyok. Az órák rugalmasak, beszédközpontúak és jól felépítettek. A nyelv mindegyik aspektusára figyel, vagyis mind a nyelvtani, mind a kommunikációs készségeket, mind az írásbeli feladatokat fejleszti. Amennyiben a nyelvtanban hiányosság van, azokat alaposan átismételjük, begyakoroljuk. Csak ajánlani tudom. Mellesleg az órák nagyon jó hangulatúak, nem érzem tehernek se a felkészülést, se az órát.

Csernik Gréta értékelése

Értékelés időpontja: 2020 szeptember 25
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák beszédközpontúak voltak és Gabi valóban hagyott is beszélni, nem szakított félbe minden apró hibánál, ami hamar visszaadta az önbizalmamat. Természetesen a komoly hibákat mindig tisztáztuk és a hiányos nyelvtant is tökéletesen elmagyarázta. Az órák kivétel nélkül mindig jó hangulatúak voltak, Gabi pozitív, támogató attitűdje rengeteget segített abban, hogy minél többet, minél bátrabban tudjak németül beszélni. Nagyon jó szívvel ajánlom!