Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGonda Bence 10000 Ft / 60 perc

Gonda Bence német tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: nyelvtanár

Foglalkozás: nyelvtanár

Facebook oldal: https://www.facebook.com/profile.php?id=100042072917082

Bemutatkozás

A Bécsi Egyetemen végzett, Ausztriában élő és oktató nyelvtanárként, egyszemélyes nyelvórákat kínálok online német nyelvből,illetve személyesen Bécsben is. Nyelvtudományi tanulmányaimat anyanyelvi környezetben a Bécsi Egyetem germanisztika és pedagógiai szakán végeztem. Nyelvtudományi és pedagógiai ismereteimet tanulmányaim alatt és után több nemzetközi tapasztalattal bővítettem, így töltöttem vendégszemesztert több neves német egyetemen, ill. végeztem továbbképzéseket amerikai és finnországi egyetemeken is. Az elmúlt években pedig tanítottam a közoktatásban, nyelviskolákban,nyári táborokban, gyorstalpaló nyelvtanfolyamokon, egyetemi lektorátuson, nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokon és számos cégnek végeztem ill. végzek fordítási munkákat és hivatalos nyelvvizsgáztató tanárként is tevékenykedek Ausztriában. A gyakorlatorientáltság, a részletes magyarázatok jellemzik az óráimat. A tanulóimnak szeretnék stabil elméleti és gyakorlati alapokat adni a nyelvtudásban módszertanilag átgondolt többfajta feladattípussal. A tanítás örök tanulás számomra, nagyon inspiráló megismerni, hogyan gondolkoznak a diákok, mik a nehézségeik és kérdéseik, és hogyan segíthetek nekik megismerni a német nyelv logikáját.
Óradíj: 25 euro/60 perc vagy 10000 ft/60 perc
Az egyszemélyes online magánórák vagy Bécsben személyes órák keretében az alábbi dolgokban tudok segíteni:
◾Nyelvoktatás minden szinten kezdőknek és haladóknak is
◾Nyelvtani rendszerezés
◾Kommunikációs készségek javítása
◾Iskolások korrepetálása
◾Nyelvvizsgára felkészítés
◾Állásinterjúra való felkészítés
◾Fogalmazások, Beadványok, Szakdolgozatok stb. átnézése és nyelvhelyességi ellenőrzése
Rugalmas időbeosztás. Forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
e-mail: gondabence@mail.com
osztrák telefonszám: :+436604912056
magyar telefonszám: +36307836773
facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100042072917082
Viber: +436604912056
Whats app: +436604912056

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

15 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Takács Éva értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 4
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ausztriában élek pár éve. Az elején sokat szenvedtem a némettel a rossz nyelvérzékem miatt. Megpróbálkoztam a munkaügyi hivatal államilag támogatott tanfolyamaival is, de sajnos azok se vezettek eredményre, így végül a Bence tanár úrral is elkezdtem németezni. Soha nem okozott problémát, ha a nyelv szabályairól kérdeztem.Válaszai mindig kielégítőek voltak, azokból mindig nyilvánvaló volt, hogy széles ismeretekkel rendelkezik. Nagyon nagy segítséget jelentettek a kiegészítő házi feladatok is, amikből sok online formátumó, így munkába menet a vonaton is tudtam gyakorolni a nyelvet. Mára eljutottam addig, hogy merek beszélni németül és ügyeket intézni is tudok, és még e-maileket is írni. Néha én is meglepődöm rajta mennyit megértek, amikor hívást fogadok vagy a háziorvoshoz kell mennem.

Balog Ramóna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Hozzáértés és türelem jellemzi az órákat. Logikusan felépítjük a nyelvtani alapokat, és egyre többet kommunikálunk és beszélünk, ahogy haladnk az anyaggal. A felmerülő kérdéseimre is mindig választ kapok, így elmúlt a félelmem is már megmerek szólalni németül.

Spolár János értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szakmai felkészültsége és személyisége egy olyan kombináció ami átjön a virtuális téren és egy izgalmas, motiváló tanulási lehetőségben mutatkozik meg. Nagyon sokat tanultam tőle és bízom benne, hogy még sokáig lehetőségem lesz részt venni az óráin. Bátran merem őt ajánlani bárkinek, aki tanulásra vágyik.

Kult Natália értékelése

Értékelés időpontja: 2022 december 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Már az első óra után az volt a véleményem, hogy nagyon jó az oktatás. Rövid időn belül vissza tudtam hozni az évek során “elvesztett” nyelvtudásomat. Ez mellett nagyon megértő volt velem, akkor is, amikor magánéleti problémákkal fordultam hozzá és sose hagyta, hogy feladjam a tanulást, végig lelkesített, aminek meglett a gyümölcse, első próbálkozásra átvehettem a német középfokú nyelvvizsgámat.

Lenk Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 30
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Érthető magyarázatok,jòl összeállìtott tananyag. Kitérünk a köznyelvre és az osztrák szavakra is,ami nagyon hasznos,mert ezek a szavak gyakran hiányoznak a szòtárakból.