Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFarkas Eszter 6500 Ft / 45 perc

Farkas Eszter német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: Német-angol tanári MA

Foglalkozás: Német-angol tanár

Kor: 30 éves

Bemutatkozás

Szia! :)

Farkas Eszter német-angol szakos tanár vagyok, alapdiplomámat 2015-ben, mesterdiplomát pedig 2017-ben szereztem meg, mégsem számítok teljesen pályakezdőnek, az alapdiplomám megszerzését követően már rögtön elhelyezkedtem egy nyelviskolában :) Jelenleg is több ilyen jellegű tanfolyam tanulói német- és angoltudását csiszolgatom :)
Többszörös köztársasági ösztöndíjas vagyok, éltem & tanultam fél évet Erasmus+ ösztöndíjjal Ausztriában, Graz városában, imádom a nyelveket tanulni és tanítani is, jelenleg én is nyelvtanuló is vagyok egyben, az olasszal és a spanyollal ismerkedem autodidakta módon. :)
Az óráimat igyekszem úgy tartani, hogy ne kínlódás, hanem élvezet legyen a tanulás folyamata.

Németből vagy angolból segítségre van szükséged? Nyelvvizsgát/érettségire felkészítést vagy korrepetálást szeretnél? Valamelyik készségedet fejlesztenéd esetleg a fent említett két nyelvből? Nehezen megy az online suli? Csak feladják a feladatokat de elveszettnek érzed magad velük?
Bátran keress fel a megadott elérhetőségeimen, egyeztessünk egy időpontot :) Számlaképes vagyok.
Speciális órák árazásáról egyeztessünk :)
E-mail: ignore.alias.st@gmail.com
Tel.: +36/30-677-1647

Vállalok személyes mellett Skype-os, Viber-es, Messenger-es, Discord-os, Hangouts-os, Zoom-os órákat is, másfajta ezekhez hasonló programokon való oktatásra is hajlandó vagyok :)

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Kerepesi út

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 6000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 5500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Tudományos szövegírás, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Tóth Ákos értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 21
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csak rövid ideig tudtam járni Eszterhez de minden perce megérte. A jövőben lesz időm folytatni, mindenképp őt választom. Csak ajánlani tudom mert ami érdekelt azt azonnal és érthetően elmagyarázta. Nagyon rugalmasan bánt a tananyaggal de volt egy jól látható íve. Empatikusan és türelmesen kezelte ha valamit nem értetem, ha kellet más perspektívából is próbált rávilágítani. Kellemesen teltek az órák az elejétől kezdve és rengeteget tudtam tanulni nála. Mindig arra törekedet, hogy legyen önbizalmam megszólalni bármennyire is kevés a tudásom. De a legjobb benne, hogy olyan lelkesedéssel és energiával adta át a tudást, hogy az engem teljesen elragadott a német nyelv.

Árendás Nóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 31
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sürgősen kellett nekem felkészülnöm a német középfokú nyelvvizsgára, és ebben Eszter nagy segíséget nyújtott.Mindig tudtam tőle kérdezni ha valamit nem értettem akár órán kívül is.Megértően,mosolyogva állt hozzá az összes órához,amik nagyon jó hangulattal teltek el.Egy rövid idő alatt is képes volt nekem regeteget segíteni és felkészíteni engem a nagy napra!

Tóth Lili értékelése

Értékelés időpontja: 2022 október 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nekem a német volt a mumus tantárgyam. Két éves tanulás után is a kezdő szinten tartottam. Eszternek köszönhetően megismertem a német nyelvnek egy színesebb oldalát. Szerintem minden óra fantasztikus hangulatban telt el, bármilyen kérdés felmerült bennem, Eszter rögtön elmagyarázta érthetően és szórakoztatóan. Eszter egy páratlan tanár és sokat köszönhetek neki!

Polyik Márton értékelése

Értékelés időpontja: 2021 július 30
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

1 évig jártam németre Eszterhez, újrakezdő szintről középfokú nyelvvizsga szintjére hozott fel ez idő alatt. Óráira mindig alaposan felkészül, tanítványaival közvetlen, képes motiválni is őket. Bár régebben kissé hadilábon álltam a némettel, Eszter képes volt még velem is megszerettetni ezt a nyelvet. Csak ajánlani tusom őt bárkinek, aki németül szeretne tanulni!

Tallósi Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2021 június 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon sokat fejlődött a nyelvtanom, míg Eszterhez jártam. Az órákon szórakoztató és gondolkodtató feladatok voltak. A kiadott házi feladatok igényeimnek megfeleltek. Esztert csak ajánlani tudom!

Horváth Roland értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

(Újra)kezdő szinttől középfokú nyelvvizsgáig jártam Eszterhez. Nagyszerű tanár, nagyon hatékonyak voltak az órák. A német nyelvtan nekem az elején nagyon nehezen ment, de a végére már egész szépen belejöttem Eszternek köszönhetően. Ajánlom minden nyelvvizsgázni vágyónak!

Kiss Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2019 április 3
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Eszter fantasztikus tanár! A tanulásmódszertanban is tanácsokat, tippeket ad. Nekem külföldi munkavállaláshoz kell a német nyelvtudás, és ebben is rengeteget tud segíteni, de nyelvvizsgára való felkészüléshez is csak ajánlani tudom. Könnyen elérhető, pontos és felkészül az órákra. Mindenkinek csak ajánlani tudom!