Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGyőrik Kati 6000 Ft / 45 perc

Győrik Kati német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 30 év

Végzettség: ELTE, Külkereskedelmi Főiskola

Foglalkozás: német nyelvoktató, német tolmács és szakfordító

Bemutatkozás

"A német nehéz! Megtanulhatatlan! Nem nekem való!" - ez igaz, ha ész nélkül tanulod. De ha megismered a logikáját, máris könnyebbé válik. Engedd, hogy segítsek!

Amit kínálok:
- Német minden szinten
- általános és szaknyelv (kereskedelmi, gazdasági, üzleti kommunikáció, idegenforgalmi és idegenvezetés)
- testre szabott oktatás
- alapos szakszerű felkészítés érettségire és bármilyen vizsgára, bármilyen szinten
- szinten tartás
- használható tudás a mindennapi életben és a munka világában
- állásinterjúra felkészítés
- online oktatás
- digitális tananyagok
- választható hosszúságú órák: 45 perc: 6000 Ft, 60 perc: 8000 Ft, 90 perc: 10000 Ft
- NÉMET csak NEKED

Ki vagyok én?
- Diplomát szereztem az ELTE-n valamint a Külkereskedelmi Főiskolán (jelenleg BGE)
- a Metropolitan Egyetem oktatója vagyok
- szaknyelvi vizsgarendszer vizsgáztatójaként hosszú éves vizsgáztatási tapasztalattal rendelkezek
- a "Binnenhandel, Außenhandel - Fachsprache jetzt ein bisschen anders" gazdasági szakmai vizsgákra felkészítő könyv szerzője vagyok
- sok éves tanítási tapasztalattal rendelkezek
- online tanítási tapasztalattal rendelkezek
- a tanítás mellett fordítok, tolmácsolok
- számtalan diákot segítettem a szükséges tudás átadásával nyelvvizsgához, diplomához, munkához
- rengeteg hálás diákkal büszkélkedhetek, TARTOZZ TE IS KÖZÉJÜK!

Email érdeklődés esetén, a válaszért nézd meg a Spam-et is.

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Nyugati pályaudvar metró kijáratnál - Katona József utca

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4000 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Önéletrajz, motivációs levél összeállítása, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, irodai, kereskedelmi, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, társalKODÓ

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: gazdálKODÓ üzleti, gazdálKODÓ idegenforgalmi, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Horvath Dora értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ezen a felületen találtam a Tanárnőre és babázás mellett segített a német szakmai tudásomat olyan szintre hozni hogy azzal német nyelvterületen el tudjak helyezkedni. Kicsivel több mint egy évet tanultan Vele online. Az órák mindig flexibilisen az igényeimnek megfelelően alakultak. A Tanárnő szakmai ismerete és felkészültsége is abszolút top. Jó szívvel tudom ajánlani.

Antal Áron értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Online találtam rá a Tanárnőre, aki segített felkészülni a Felsőfokú nyelvvizsgára. Az órái során barátságos légkört teremt, bátorítva a diákokat, hogy merjenek hibázni, és kipróbáljanak új dolgokat a nyelvtanulás során. Ezáltal nem csupán a nyelvtudásuk fejlődik, hanem növekszik az önbizalmuk és a kommunikációs készségük is. Mindig türelmesen és empátiával reagál a diákok kérdéseire és problémáira. Nagyon jól felkészült, mindig tudta, hogy melyik készségem fejlesztésére van szükségem a sikeres nyelvvizsga teljesítéséhez. Ráadásul valóban figyelembe veszi minden tanuló egyéni igényeit és erősségeit, és mindent megtesz azért, hogy mindenki sikeres legyen a céljai elérésében. Így hát csak ajánlani tudom és munkáját ezúton is köszönöm!

Móricz Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 14
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felsőfokú nyelvvizsgát szerettem volna letenni, illetve a német tudásomat magasabb szintre emelni. A körülbelül 20-25 óra mindegyikén azt éreztem, hogy Kati precízen felkészít, segítségemre van mindenben, amikor csak szükségem volt rá. Emellett azt is kiemelném, hogy az órák mindig jó hangulatban teltek – én személyes órákat vettem –, ami szerintem elengedhetetlen, ha az ember bármilyen idegen nyelven szeretne fejlődni. Magas szinten, hatékonyan tudtam fejleszteni a német tudásomat, olyannyira, hogy a jövőben is tudom alkalmazni. Köszönöm a munkáját ezúton is! :)

Szalai Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi munkavállaláshoz volt szükségem a korábbi nyelvtudásom felelevenítésére, valamint egy frissebb nyelvvizsga letételére, amihez a maximális segítséget megkaptam. Kati nagy tapasztalattal, naprakész ismeretekkel, precízen és célorientáltan készített fel a vizsgára. A tanórák mindig jól strukturáltak voltak, nagy hangsúlyt fektetve a szóbeli kommunikációra. Munkáját ezúton is köszönöm!

Fórián Angéla értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 31
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A lányomnak kerestem német tanárt a középfokú nyelvvizsgára, majd az érettségire való felkészüléshez. Ezen az oldalon találtam rá Katira; éreztem, hogy nagyon jó választás lesz és szorítottam, hogy vállaljon minket. Már az első óra után mondta a lányom, hogy nagyon jó helyen vagyunk. Élvezetes, göldülékeny volt a közös munka, Kati kiváló szakember. Tökéletesen tisztában van az egyes nyelvvizsga-típusok követelményrendszerével, és rendkívül összeszedetten irányít a cél felé. Segédanyagokkal segít, nyelvkönyvet ajánl ... tisztán látja, hogy hol van szükség "erősítésre". Az eredmény magáért beszél: 90% feletti teljesítménnyel sikerült mindkét vizsga. KÖSZÖNJÜK !!!

Melani Gyenes értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szívből ajánlom mindenkinek, hogy a Tanárnő segítségével fejlessze a Német nyelvtudását. Korábban, ha a német nyelvről volt szó én mindig nagyon izgultam, soha nem mertem megszólalni, mindig féltem, hogy rosszat mondok. A Tanárnőnél ez az érzés abszolút elmúlt, mindig olyan kedvesen és segítőkészen, és ami a legfontosabb, érthetően javította ki a hibáimat. A tananyagok, amiket segítségül kaptam tőle mindig nagyon kidolgozottak, részletesek és érthetőek voltak. Nagyon jó tippeket kaptam tőle a tanuláshoz, illetve a nyelvtani feladatokat is érthetően elmagyarázta és mindig türelemmel és kedvesen fordult felém. A idegenforgalmi német nyelvvizsgám sikerességéhez segített hozzá, amiért nagyon hálás vagyok és köszönöm neki ezúton is!