Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFehérvári D. Éva 4000 Ft / 60 perc

Fehérvári D. Éva német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: Egyetem

Kor: 63 éves

Bemutatkozás

Sok éves magántanári tapasztalattal német oktatást vállalok kezdőtől a nyelvvizsgáig.
Felkészítek külföldi munkavállalásra, interjúra (megfelelő tudás szint esetén), de segítek iskolásoknak elérni a jobb jegyet németből is.
Minden szinten hanganyaggal és az órába iktatott német nyelvű beszélgetésekkel (szinthez szabva) hamar elérem, hogy mindenki ne „csak” tudjon németül, hanem használni is tudja azt.
Gyerekeket 6 éves kortól külön nekik összeállított, játékos tananyaggal, szókártyákkal, versekkel és énekekkel várom óráimra.
Sikerem titka az egyénre szabott, jó hangulatú,stressz mentes órák.
Jelentkezz , hogy közösen mielőbb elérjük kitűzött célodat.

Oktatás helyszíne

Otthon 10. kerület, Mélytó

Online oktatást vállal.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szabó Anett Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tanulmányaim befejezéséhez nyelvvizsgára kellett rövid idő alatt felkészülnöm, így bő 3 hónapig voltam Éva hallgatója. Egy rendkívül precíz, szorgalmas, segítőkész, lelkiismeretes tanárt ismerhettem meg személyében, aki maximálisan figyelembe veszi a diákok szükségleteit és terhelhetőségét. Külön öröm volt, hogy jó hangulatban teltek az órák, bátorított és dicsért, melyek sokat segítettek abban, hogy ne legyen a tanulás teher és szükség esetén átlendítsen a holtponton. Ő tényleg mindig azon volt, hogy mielőbb elérjem a célom, csak ajánlani tudom!

Halász András értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan 2 éve tanulok Évával és a segítségével tudok a Német cégemnél megfelelő teljesítményt elérni.Heti 3 alkalommal van oktatás, ahol precízen türelmesen elmagyarázza a nyelvtani szabályokat és a buktatókra is felhívja a figyelmemet.Összeségében azt gondolom, hogy nagyon sokat számít Éva hozzáállása a tanulmányi eredményeimhez és jelentősen javította a tanuláshoz való hozzáállásomat. Mindig várom az órát és mindig rengeteg kérdésem van amire segítőkészen és felkészülten válaszol.