Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKFehérvári D. Éva 6500 Ft / 60 perc

Fehérvári D. Éva német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 12 év

Végzettség: Egyetem

Kor: 61 éves

Bemutatkozás

Sok éves magántanári tapasztalattal német oktatást vállalok a kezdőtől a nyelvvizsgáig. ON LINE !! Továbbá segíteni tudok középiskolásoknak a jobb eredményt elérni, ill. sikeres érettségi vizsgát tenni. . Külföldi munkavállalás és/vagy interjú
(megfelelő tudás szint esetén) való felkészítést is vállalok.
Óráimon hangsúlyt fektetek a beszédkészségre, -értésre, de a szükséges nyelvtani ismeretek elsajátítását megfelelő magyarázatokkal tudom segíteni.
Fontos számomra, hogy óráimon jó hangulat legyen, mert ez fontos eleme a sikeres tanulásnak.
Jelentkezz, hogy közösen mielőbb elérjük kitűzött célodat!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 5000 Ft / 60 perc / fő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szabó Anett Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Tanulmányaim befejezéséhez nyelvvizsgára kellett rövid idő alatt felkészülnöm, így bő 3 hónapig voltam Éva hallgatója. Egy rendkívül precíz, szorgalmas, segítőkész, lelkiismeretes tanárt ismerhettem meg személyében, aki maximálisan figyelembe veszi a diákok szükségleteit és terhelhetőségét. Külön öröm volt, hogy jó hangulatban teltek az órák, bátorított és dicsért, melyek sokat segítettek abban, hogy ne legyen a tanulás teher és szükség esetén átlendítsen a holtponton. Ő tényleg mindig azon volt, hogy mielőbb elérjem a célom, csak ajánlani tudom!

Halász András értékelése

Értékelés időpontja: 2021 január 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lassan 2 éve tanulok Évával és a segítségével tudok a Német cégemnél megfelelő teljesítményt elérni.Heti 3 alkalommal van oktatás, ahol precízen türelmesen elmagyarázza a nyelvtani szabályokat és a buktatókra is felhívja a figyelmemet.Összeségében azt gondolom, hogy nagyon sokat számít Éva hozzáállása a tanulmányi eredményeimhez és jelentősen javította a tanuláshoz való hozzáállásomat. Mindig várom az órát és mindig rengeteg kérdésem van amire segítőkészen és felkészülten válaszol.