Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRákóczi Anna 5000 Ft / 60 perc

Rákóczi Anna német tanár

Kiket tanít: Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Oktatási tapasztalat: 10 év

Bemutatkozás

Német nyelvterületen dolgozol, vagy ott szeretnél dolgozni? Nehezen tudsz megszólalni németül? Vagy most kezdenéd a nyelvet tanulni? Esetleg meglévő tudásodat szeretnéd kontrollálni ? Vedd fel velem a kapcsolatot! Segítek!


Már 9 éves koromban megismerkedtem a német nyelvvel, amikor Édesapám óhajára kezdtem tanulni.Kezdetben nem túl lelkesen, majd annyira ráéreztem az ízére,hogy magam kerestem német anyanyelvű tanárt, akihez már szorgalmasan jártam, s akinek örökké hálás leszek a következetes tanításáért, a jó német kiejtés elsajátításáért, a sikeres nyelvvizsgákra való felkészítésért.

Iskoláim elvégzése után 24 évig dolgoztam német ill. osztrák cégeknek, munka mellett pedig 10 évig tárlatot vezettem a Gödöllői Királyi Kastélyban, magyar és német nyelven.

Életem során sokat tartózkodtam német nyelvterületen, Ausztriában és Németországban is, ahová német barátaimhoz sok-sok éves ,tartós személyes kapcsolat fűz.
Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt oktattam németet.

Mostanság sok lett a szabadidőm, több tanítványt tudok vállalni, akikkel szívesen megosztom a németül beszélés örömét.

Skype órákat tartok a hét minden napján.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

2 évig élt anyanyelvi környezetben.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.