Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRákóczi Anna 4000 Ft / 60 perc

Rákóczi Anna német tanár

Kiket tanít: Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Bemutatkozás

Rákóczi Anna vagyok. Már 9 éves koromban megismerhettem ezt a számomra csodálatos nyelvet, mikor kezdetben Édesapám óhajára rendszeresen jártam magánórákra anyanyelvi tanárokhoz, akiknek örökké hálás leszek a jó német kiejtésért.

Iskoláim elvégzése után 24 évig dolgoztam német ill. osztrák cégeknél, munka mellett pedig 10 évig tárlatot vezettem a Gödöllői Királyi Kastélyban, magyar és német nyelven.

Életem során szerencsére sokat tartózkodtam német nyelvterületen, többek között Németországban is, ahová német barátaimhoz tartós személyes kapcsolat fűz. Ezen kívül oktattam németet gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Mostanában újra több szabadidőm van és szívesen megosztom tanítványaimmal a jó hangulatú, személyes online órákon a németül beszélés örömét.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Online oktatást vállal.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült önről értékelés.