Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRiga Csilla 5000 Ft / 45 perc

Riga Csilla német tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: német nyelvtanár, szakfordító, tolmács

Foglalkozás: német nyelvtanár és szakfordító, tolmács

Kor: 43 éves

Bemutatkozás

2003 óta foglalkozom nyelvtanítással, már egyetemi éveim alatt is oktattam a német nyelvet nyelviskolában illetve magántanítás keretében, emellett gazdasági és jogi szakfordító és általános tolmács képesítéssel is rendelkezem német és angol nyelvből. Korrepetálást, nyelvvizsgára és külföldi munkavállalásra vállalok felkészítést minden szinten. A következő nyelvvizsgákra készítem fel tanulóimat (TELC, GOETHE, ÖSD, ORIGO, EUROEXAM, ECL BGE, BME, CORVINUS, ZÖLD ÚT és KITEX).
Magánóráimat egyéni és csoportos formában illetve online nyelvoktatás keretében is vállalom felsőfokig, általános, üzleti, gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi és idegenforgalmi szaknyelvből

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 2500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, jogi, kereskedelmi, marketing, pénzügyi, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, Euroexam, ECL, telc, DSD, TestDaF

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, Corvinus nemzetközi kapcsolatok, Corvinus gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, KITEX idegenforgalmi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Bujka Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves Nyelvtanuló! Megtaláltad a legjobb tanárt, ha németül szeretnél megtanulni! Csillához jártam egy hónapig, hogy a germanisztika (C1/C2 szint + nyelvészet) államvizsgám biztosan jól sikerüljön. Jobb eredményt értem el, mint amire számítottam. Nagyon felkészült tanár, pontosan tudta, hogy milyen feladatokat kell gyakorolni, érthetően magyaráz, jó hangulatúak az órái. Az óráinkra sokat készült, hogy még a szakmai kérdésekben is segíteni tudjon, a szakdolgozatomat is végigolvasta, hogy egy próba államvizsgát csinálhassunk. Az első perctől tudtam, hogy jó kezekben vagyok, így a vizsgáktól sem tartottam. Ha teheted, őt válaszd!

Ipacs Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csillához januárban kezdtem el járni, nagyjából A2-es szintű német tudással. 4 hónappal később, májusban sikeresen tettem le a B2-es szintű, komplex Goethe nyelvvizsgát. Rendkívül felkészülten tartja az órákat, azokra a feladatokra, illetve tananyag részekre fókuszál, amelyek a nyelvvizsgán a legfontosabbak. Az órák jó hangulatban teltek, szívesen jártam hozzá. Diákként csak ajánlani tudom, mert végig hitt benne, hogy meg tudom csinálni a nyelvvizsgát és biztatott a rosszul sikerült házi feladatok után is :)

Gera Melinda értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla extra gyorsan felkészített a német nyelvvizsgára. Kedves, segítőkész és korrekt. Mindig felkészülten várt, sok segédanyagot kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Olasz Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2018 március 26
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla szuper, nagyon felkészült tanár. Lelkisimeretesen tanít, beszédközpontú órákat tart. gyorsan lehet vele haladni. Igazódik a tanulókhoz, nagyon rugalmas. Az órái remek hangulatban telnek, mindenkinek ajánlom, aki igazán tanulni szeretne.

Zsófia Megyesi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 15
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órára előre felkészülten várja a diákot, és anyagot készít elő. Szaktudása nagy segítség volt az államvizsgámra való felkészülésben. Ő tényleg az a tanár,aki érti is amiről beszél, és nem pedig egy olyan,aki nyelvtankönyvből diktálja le a dolgokat. Az órák felszabadultan és kellemesen teltek, mindenkinek csak ajánlani tudom Riga Csillát!