Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKRiga Csilla 6000 Ft / 45 perc

Riga Csilla német tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: német nyelvtanár, szakfordító, tolmács

Foglalkozás: német nyelvtanár és szakfordító, tolmács

Kor: 45 éves

Bemutatkozás

2003 óta foglalkozom nyelvtanítással, már egyetemi éveim alatt is oktattam a német nyelvet nyelviskolában illetve magántanítás keretében, emellett gazdasági és jogi szakfordító és általános tolmács képesítéssel is rendelkezem német és angol nyelvből. Korrepetálást, nyelvvizsgára és külföldi munkavállalásra vállalok felkészítést minden szinten. A következő nyelvvizsgákra készítem fel tanulóimat (TELC, GOETHE, ÖSD, ORIGO, EUROEXAM, ECL BGE, BME, CORVINUS, ZÖLD ÚT és KITEX).
Magánóráimat egyéni és csoportos formában illetve online nyelvoktatás keretében is vállalom felsőfokig, általános, üzleti, gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi és idegenforgalmi szaknyelvből

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3600 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés

Szaknyelv: európai uniós, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, jogi, kereskedelmi, marketing, pénzügyi, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, Euroexam, ECL, telc, DSD, TestDaF

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, Corvinus nemzetközi kapcsolatok, Corvinus gazdasági, BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, BGE üzleti, KITEX idegenforgalmi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kapitány Anita értékelése

Értékelés időpontja: 2022 november 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla segítségével újra megszerettem a német nyelvet. Német nyelvterületen tanultam korábban, de sokáig nem használtam a nyelvet. Több hónapos tanulás során nagyon jól haladunk Csillával, profi tanárnak tartom. Magas szintű nyelvtudással rendelkezik, nagyon kedves, segítőkész és vidám hangulatúak az órák. Rendkívül tájékozott a számomra fontos aktuális gazdasági és üzleti témákból is, érdekes témákat dolgozunk fel, rengeteg újat tanultam tőle. Mindenkinek ajánlom Riga Csillát.

Bartha Lilla értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A középfokú német nyelvvizsgám után a Goethe Intézetben szerettem volna felsőfokú német nyelvvizsgát tenni, ehhez kerestem némettanárt. Viszonylag kevés idő állt a rendelkezésemre, de Csilla, akire ezen a honlapon találtam rá, remek választás volt, rövid idő alatt nagyon jó felkészítést nyújtott! Az órákon sokat gyakoroltunk a szóbeli részre, házi feladatként pedig írásos feladatokat kellett megoldanom, a hibáimat pedig mindig megbeszéltük az órákon. Csilla a megírt fogalmazásaimat rendkívül gyorsan és érthetően kijavította. Az órák időpontjának megbeszélésekor is mindig rugalmas volt, az órák pedig nagyon jó hangulatban teltek. Örülök, hogy rátaláltam Csillára, aki nagyon hatékonyan készített fel a C1-es nyelvvizsgára, ami elsőre, jó eredménnyel sikerült. Ezúton is köszönöm Csillának az eredményes felkészítést, jó szívvel tudom őt ajánlani mindenkinek!

Sinka Gabriella értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 5
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számomra a német nyelv tanulása nem munkahelyi vagy iskolai elvárás volt, hanem saját magam fejlesztése miatt vágtam bele. Csilla ebben remek partner - alapfokú tudással érkeztem, és egy szintfelmérővel kiderítettük, hol állok pontosan, milyen területekkel kell kiemelten foglalkozni, hogy akár nyelvvizsgázni is tudjak. Az órák jól fel vannak építve, alkalmazkodik az én ritmusomhoz, ha valamit nem értek, akkor több időt töltünk vele. Csilla a sokszor félelmetes nyelvtani szabályokat is gyorsan és átláthatón tudja átadni. A házi feladatokkal, szókincsfejlesztő gyakorlatokkal, azok kikérdezésével pedig gondoskodik arról is, hogy magabiztosan, önállóan is többet foglalkozzak a nyelvvel. Emellett az órák jó hangulatban telnek, fel sem tűnik sokszor, hogy órán ülök. Csilla emellett rugalmas, számomra a munka miatt csak a késő délutáni, esti órák működnek, de tökéletesen össze tudom egyeztetni a munkarendemmel. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert a fejlődés és a tanulás garantált.

Ondos Olívia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 július 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A legjobb választás!! Csilla több hónapon keresztül készített fel engem az Euroexam C1-es vizsgára, amit elsőre sikeresen le is tettem! Korábban több negatív tapasztalatom volt a német magántanítást illetően, ezért kisebb hezitálást követően szántam csak rá magam, hogy Csillát felkeressem. A legjobb döntés volt, hogy őt választottam. Mindig nagyon felkészült, precíz és pontos, szakmailag nagy a tudása és lelkesen tanít. Ezen kívül rendelkezik megfelelő mennyiségű tanítási tapasztalattal is, ami szintén nagyon fontos a tanárválasztásnál. Csillát bátran ajánlom bárkinek, legyen fiatal diák, vagy olyan senior, aki karban szeretné tartani szellemi aktivitását, esetleg nyelvvizsgára készülő. Visszaadta a reményt, mikor úgy éreztem, nem leszek képes rá. Ezért nagyon hálás vagyok.

Bujka Zsófi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kedves Nyelvtanuló! Megtaláltad a legjobb tanárt, ha németül szeretnél megtanulni! Csillához jártam egy hónapig, hogy a germanisztika (C1/C2 szint + nyelvészet) államvizsgám biztosan jól sikerüljön. Jobb eredményt értem el, mint amire számítottam. Nagyon felkészült tanár, pontosan tudta, hogy milyen feladatokat kell gyakorolni, érthetően magyaráz, jó hangulatúak az órái. Az óráinkra sokat készült, hogy még a szakmai kérdésekben is segíteni tudjon, a szakdolgozatomat is végigolvasta, hogy egy próba államvizsgát csinálhassunk. Az első perctől tudtam, hogy jó kezekben vagyok, így a vizsgáktól sem tartottam. Ha teheted, őt válaszd!

Ipacs Dávid értékelése

Értékelés időpontja: 2019 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csillához januárban kezdtem el járni, nagyjából A2-es szintű német tudással. 4 hónappal később, májusban sikeresen tettem le a B2-es szintű, komplex Goethe nyelvvizsgát. Rendkívül felkészülten tartja az órákat, azokra a feladatokra, illetve tananyag részekre fókuszál, amelyek a nyelvvizsgán a legfontosabbak. Az órák jó hangulatban teltek, szívesen jártam hozzá. Diákként csak ajánlani tudom, mert végig hitt benne, hogy meg tudom csinálni a nyelvvizsgát és biztatott a rosszul sikerült házi feladatok után is :)

Gera Melinda értékelése

Értékelés időpontja: 2018 november 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla extra gyorsan felkészített a német nyelvvizsgára. Kedves, segítőkész és korrekt. Mindig felkészülten várt, sok segédanyagot kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Olasz Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2018 március 26
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Csilla szuper, nagyon felkészült tanár. Lelkisimeretesen tanít, beszédközpontú órákat tart. gyorsan lehet vele haladni. Igazódik a tanulókhoz, nagyon rugalmas. Az órái remek hangulatban telnek, mindenkinek ajánlom, aki igazán tanulni szeretne.

Zsófia Megyesi értékelése

Értékelés időpontja: 2018 január 15
Ennyi órát vettem: 2-5

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órára előre felkészülten várja a diákot, és anyagot készít elő. Szaktudása nagy segítség volt az államvizsgámra való felkészülésben. Ő tényleg az a tanár,aki érti is amiről beszél, és nem pedig egy olyan,aki nyelvtankönyvből diktálja le a dolgokat. Az órák felszabadultan és kellemesen teltek, mindenkinek csak ajánlani tudom Riga Csillát!