Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTimár Marianna 6500 Ft / 45 perc

Timár Marianna német tanár

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 38 év

Végzettség: középiskolai tanár egyetemi diplomával

Foglalkozás: nyelvtanár

Bemutatkozás

Keress meg, ha nyelvvizsgára, érettségire készülsz vagy külföldi munkádhoz magabiztosabb, hatékonyabb kommunikációra van szükséged. Ingyenes próbaórán döntheted el, hogy velem akarsz-e tanulni. Közel 40 év tapasztalat, több száz sikeres nyelvvizsgázó, érettségiző, német nyelvterületen dolgozó igazolja a velem való közös munka eredményességét. Több évtizedes középiskolai, nyelviskolai, nemzetközi vállalatnál szerzett tapasztalat után jelenleg magántanárként és nyelvvizsgáztatóként dolgozom. Várlak téged is!

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 45 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Személyre szabott oktatás

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, ECL, ÖSD, Origó, társalKODÓ, telc, DSD

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Holló-Szűcs Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mariannt ajánlásra kerestem fel, azután,hogy a sikeres alap német nyelvizsgát tettem egy német nyelviskolában. Éreztem, hogy a mindennapi boldoguláshoz és a jobb beilleszkedéshez ez kevés lesz,így szükségem lesz rendszeres tanulásra és gyakorlásra. Mariannal nagyon részletesen, olykor többször is átvettük az egyes nyelvtant. Mindig nagyon türelmes volt velem ilyen téren. Sok dolog nehezen ülepedett le,de Mariann akkor is kiválóan tudta más oldalról megértetni az adott nyelvtani részt. Nagyon felkészült és megbízható tanár,akivel az órák mindig remek hangulatban teltek. Teljes szívemből ajánlom minden nyelvizsgára készülőnek vagy külföldön élő magyarnak.

Dobrotka Andrea értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 27
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár éves német nyelvtanulás után találtam rá Mariannra. Nehézségeim voltak, megszólalni sem mertem mások előtt. Az első óra után már tudtam hogy jó kezekbe kerültem. Az óráink mindig nagyon jó hangulatban teltek el. Mindig felkészült volt, nem igazán tudtam olyat kérdezni amire ne tudott volna azonnal felelni. Hatalmas önbizalmat adott és pár óra elteltével már magabiztosabban mertem a német kollégáim előtt megszólalni. Mariann később családi tanárunk is lett, hiszen a fiamat és a menyemet is Ő készítette fel a sikeres vizsgára. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom, mert nagyon jól felkészült, napra kész, végtelen türelmes (ami nálam külön jó volt mert nem vagyok egyszerű eset), mindig mosolygós és vidám. Ha megszeretnéd kedvelni a német nyelvet, jó hangulatban szeretnél tanulni és sikeres vizsgára vágysz válaszd bizalommal Mariannt!

Pércsi Emma értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Még 7.-es koromban kezdtem el Mariann nénihez járni, akkor csak a németem fejlesztése volt a cél. Most, 11. évfolyamosként egy sikeres középszíntű nyelvvizsgával és egy előrehozott érettségivel a hátam mögött már bátran ki tudom jelenteni, hogy megszerettem a német nyelvet. Az órák mindig jó hangulatban telnek, ha valamire készülök, akkor feladatokra fókuszálva, de néha csak kötetlen beszélgetésekkel telnek el, amelyekben egy-egy engem foglalkoztató témát járunk körül, ezzel folyamatosan bővítve a szókincsem. Annak is tudom ajánlani a tanárnőt, aki egy nyelvvizsgára készül, de annak is, aki csak a német nyelvtudását szeretné fejleszteni.