Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Német magántanár értékelési útmutató

Azzal, hogy értékelést írsz, elfogadod, hogy értékelésednél nevedet is megjelentetjük, azonban nem jelentetjük meg e-mail címedet.

Minden diák, aki legalább egy órát vett már az adott német magántanártól, értékelést írhat róla. Ehhez ki kell töltenie az űrlap minden részét - a név mezőben vezeték-, és keresztnevet is kérünk- és meg kell adnia egy olyan e-mail címet, ami vezetéknevét, vagy annak legalább egy részét tartalmazza. Lehetőleg gmail, yahoo, hotmail, outlook-os e-mail címet használj. Ha neved nincs benne e-mail címedben, vagy nem a fenti e-mail szolgáltatónál van e-mail fiókod, akkor kérjük, hogy további azonosítás érdekében küldj egy üzenetet Facebook oldalunkra: nemettanarok.hu  

Az értékelés megerősítéséhez szükséges linket e-mail címedre küldjük ki. Az így megerősített értékeléseket átnézzük és ha egyezik az értékelési útmutatóban foglaltakkal, akkor megjelentetjük az oktató hirdetése alatt. Megtörténhet, hogy kérdéseink lesznek hozzád az értékeléseddel kapcsolatban, melyeket e-mailben teszünk fel neked. Erre azért van szükség, hogy biztosan csak objektív információk jelenjenek meg. Ha kikerült az értékelés, akkor ezt feléd és a tanár felé is jelezzük, aki ha akar, írhat kommentárt hozzá, mely az értékelésed alatt jelenik majd meg. Ha ez megtörténik, akkor e-mailben értesítünk róla. A nemettanarok.hu-nak joga van, hogy minden további értesítés nélkül ne jelentessen meg bármely értékelést.

Hogyan tudsz értékelést írni a német tanárodról?

Az értékelés során 1-5-ig van lehetőséged pontozni a német tanárod munkáját, a következő szempontok szerint: érthetőség, felkészültség, segítőkészség és az órák hangulata. Az 1-es mindig a legrosszabb, az 5-ös a legjobb véleményt jelöli. Ezeket az adott tulajdonság melletti megfelelő számú csillagra kattintással állíthatod be.

Ezután kérjük minél részletesebben szövegesen is jellemezd az adott tanárt, írd le, mik azok, amiket a legfontosabbnak tartasz róla. Kérünk, hogy mindig próbáld objektíven, tényekre alapozva értékelni német magántanárodat. A legjobb, ha csak olyan információkat adsz meg róla, ami a nálunk keresgélő diákok számára is hasznos lehet.

Néhány tipp a német tanárok értékeléséhez