Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTóth Sára 6000 Ft / 50 perc

Tóth Sára német tanár

Kiket tanít: Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 6 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: némettanár

Kor: 29 éves

Bemutatkozás

Mindig is féltél megszólalni németül? Többször belevágtál már a tanulásba, de feladtad? Gyorsan és hatékonyan szeretnéd elsajátítani a nyelvet? Unod már a tankönyveket?Akkor jó helyen jársz, gyere és nézd meg a bemutatkozásom!

Sziasztok!
Szeretettel várok Mindenkit, aki németül szeretne tanulni. Pécsett tanultam és szereztem diplomát. Német tanítással 6 éve foglalkozom.Munkám a szenvedélyem.
Szeretettel várok minden leendő diákot az óráimon! Német tanítást vállalok kezdő szinttől egészen felsőfokig, valamint C2 Goethe nyelvvizsgára is!! Gyerekek és felnőttek jelentkezését egyaránt várom. A német gyerekkorom óta a szenvedélyem éppen ezért hatalmas nagy lelkesedéssel oktatom. Jelenleg online tanítok csak. Ami az időt illeti, rugalmas vagyok, hétköznapokon, hétvégén, és este is tanítok, igény szerint.

Óráim egyénre szabottak, interaktív módszerekkel tanítok, ezáltal az online tanulás is sokkal egyszerűbbé válik. Elektronikus formában biztosítok minden tananyagot! Óráimon kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek az élő beszédre és az ÉLMÉNYKÖZPONTÚ oktatásra, mindezeket oldott légkörben. Gyere és érjük el együtt a céljaid! Nem baj ha akadozunk, azért vagyok, hogy segítsek! Szépen lebontjuk az összes gátat, ami esetleg blokkol, hogy teljesen komfortosan szólalj meg! Gyere és érjük el együtt a céljaid!! A tananyagot és biztosítom számodra, semmit nem kell venned. Az alapok elsajátítása is elengedhetetlen bármilyen nyelv tanulása során, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy ne kelljen visszatérned 5-10 év múlva, hanem egyszer s mindenkorra elsajátítsd őket! ! A tananyagot és biztosítom számodra, semmit nem kell venned. Folyamatos visszacsatolást kapsz a teljesítményedről! Podcastok, videók színesítik óráimat.Nagyon szeretek különböző szövegekkel dolgozni, a diák érdeklődési körének megfelelően.

Amit kínálok: elsősorban INGYENES 15 PERCES PRÓBAÓRA itt átbeszéljük a CÉLJAID, felmérjük a szintedet és megismerjük egymást. Ezután felépítem a TE számodra megfelelő tematikát.
-nyelvvizsga felkészítés (Goethe, Telc, ÖSD, Euro, ECL, DSD, BME,ORIGO, TESTDAF,iTolc, Corvinus, TelcHochschule, DSD 2.)
-szakmai nyelvvizsga (gazdasági , üzleti, idegenforgalmi, IT szaknyelv) HR SZAKIRÁNY
-JUNIOR NYELVVIZSGA; ÁLLAMPOLGÁRSÁGI;Berufs-Telc nyelvvizsga; PflegeDeutsch
-érettségi, nemcsak feladatokat oldunk meg, hanem az egyes feladatokat módszertani szemszögből közelítjük meg először, felhívva a figyelmet az esetleges "buktatókra"
-felvételi, osztályozó vizsga, záróvizsga, pótvizsga
-külföldi munkavállalás
-ERASMUSRA FELKÉSZÍTÉS
-állásinterjúra való felkészítés
- nyelvtani rendszerezés
-beszédkészség fejlesztése
-célzott felkészítés az adott szakma nyelvére
-iskolai tananyag, házi feladatok elkészítése
-külföldi felvételire való felkészítés
-tanulási nehézségekkel küzdők számára is felzárkóztatás
-egyetemi kurzusokban való segítség, beadandók átnézése, alapvizsgára való felkészítés nyelvszakokon, Grundprüfung

Óráim személyre szabottak, jó hangulatúak, mindenki számára biztosítok ingyenes tananyagot! Nálam TE állsz a középpontban a céljaid és az igényeid! Interaktív módszerekkel tanítok, amik elősegítik a haladásod! A tananyagot biztosítom SZÁMODRA! ÍRÁSOS feladatok javítása, óra előtt. Nagyon szeretek különböző szövegekkel dolgozni az órákon, személyre szabottan, a diák érdeklődési körének megfelelően, hiszen így lehet igazán az élő nyelvet elsajátítani. Ehhez viszont a TE szorgalmadra is szükség lesz! Nagy hangsúlyt fektetek a kiejtésre is!
Magazinok, podcastok, videók használata az órák során.Ezenkívül dalokkal,receptekkel is szívesen dolgozom és építem bele az órákba. Minden Nap németül magazint használok, mely során a valós életbe-aktualitásokba nyerhetünk betekintést! Órák után google dokumentumot kapsz, mely tartalmazza az órán elhangzottakat, szavakat és házi feladatot! Minden Nap németül magazint használom óráim során, amit el is küldök Neked! Az óradíj előreutalással történik, 24 órán belül lemondott óra megtartottnak számít! Részletfizetésre, illetve pénz visszafizetésre nincs lehetőség! Számlaképes vagyok.
Elérhetőség: 06308450596 vagy email: tothsara1129@gmail.com
Skype: https://join.skype.com/invite/eD1K2LmNkjhs

Árak: 6000,- 50 perc 9500,- 90 perc
Szaknyelv: 8000.- 50 perc
Külföldi ár: 23 euro 50perc
Hétvégi órák: 7000,- 50perc
Páros: 7000,-

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 9000 Ft / 90 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Diszlexiások, diszgráfiások, diszfóniások oktatása, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Pótvizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció

Szaknyelv: gazdálkodási menedzsment, gazdasági, üzleti

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, Euroexam, ECL, ÖSD, Origó, Corvinus, társalKODÓ, telc, iTolc, DSD, TestDaF

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME gazdasági, gazdálKODÓ üzleti, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari, KITEX kereskedelmi, Zöld Út gazdálkodási menedzsment, Zöld Út agrár- és környezettudományi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Szentgáli Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2024 május 15
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

L/17 BME-nél tettem most májusban complex középfokú német nyelvvizsgát, és azért kerestem fel Sárát, hogy segítsen magabiztosabban beszélni és megszólalni németül. Az órák jó hangulatúak, pörgősek, a maximumot hozza ki belőle. Ha valamit nem értettem, azt türelmesen elmagyarázta. És a nyelvvizsga is nagyon jól sikerült, hála neki. Vielen Dank!!!

Feikus Szilvia értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 27
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Lányom középiskolai szóbeli felvételije előtt találtunk rá Sárára. A cél inkább az volt, hogy a felvételin magabiztosan meg tudjon szólalni, kicsit oldjuk a szorongását. Sára kihozta a maximumot a helyzetből, nagyon jól sikerült a felvételi.

Horváth-Németh Viktória értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 17
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldre költözés miatt szerettem volna megtanulni a német nyelvet így pár hónapja találtam rá Sárára. Felmérte a tudásomat majd a számomra megfelelő szintről kezdtük el a nyelvtanulást. Nagyon kedves és türelmes ezért jó hangulatban telnek az órák.

Tóth-Szabó Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 12
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára a legjobb tanár❤️ Türelmes, lényegretörően és érthetően magyaráz. Kifejezetten személyre szabva tanított, nagyon rugalmas volt minden téren! Csak ajánlani tudom mindenkinek❤️ Sárának köszönhetem, hogy magabiztosan beszélem a nyelvet Ezúton is köszönöm neki🙏

Elek Dániel értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 12
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Nagyon elégedett voltam Sárával. Én egy olyan speciális helyzetben voltam, hogy előtte csak magamtól, internetről tanultam németet, csak nyelvvizsgára felkészítés miatt kerestem fel. Szuperül segített, figyelembe véve hogy milyen igényeim voltak. Rengeteg TestDaF feladatsorral látott el ami miatt pontosan azt tudtam gyakorolni amit kellett. Bátran merem ajánlani!

Hagymási Janka értékelése

Értékelés időpontja: 2024 április 11
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sárát csak ajánlani tudom Mindenkinek! Pár hónapja kezdtem vele készülni az előrehozott érettségimre és a hozzá kapcsolódó osztályozóvizsgámra. Mind az írásbeli, mind a szóbeli részre gondosan odafigyel. Saját magamhoz mérten tanít. Megtalálta már a kezdettekkor hogy hol tartok, és hogyan kell tovább fejlődnöm. Ehhez minden segítséget megadott! Szerintem egy nagyon jó tanár!

Temető Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 10
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több hónapig tanultam Sáránál. Nagyon segítőkész, türelmes, és érthetően magyaráz. Személyre szabottan állítja össze a feladatokat, ezzel megkönnyítve a tanulást. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szerettem az óráit.

Toldi-Tóth Fanni értékelése

Értékelés időpontja: 2024 március 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja kezdtem a németet kezdő szintről Sárával. Változatos és személyre szabott feladatokkal készül, teljesen az igényeimhez alakítva az órát. A házi feladat mennyiségét és típusát mindig az igényeimnek megfelelően adja. Jól és érthetően magyaráz. Kedves, rugalmas és megértő, ezért nagyon jó vele együtt dolgozni (tanulni). Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Boczor-Kovács Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

2 évig tanultam Sárával németet. Újrakezdő szintről középfokú nyelvvizsgáig jutottam, majd folytattam nála a tanulást. Változatos feladatokat hozott, rengeteg féle könyve és feladata van. A szövegértésre, nyelvtanra, hallásértésre, levélírásra és beszédre egyaránt. Mivel többféle nyelvvizsgára is vállal felkészítést, próba tesztek alapján válaszhattam, hogy melyik áll hozzám a legközelebb. Házi feladatot is annyit és olyat kaptam, amit kértem. Mindig rugalmas és megértő volt, ha épp nem volt időm készülni az órára. Sajnos időhiány miatt félbe kellett hagynom a német tanulást, de amikor folytatom, őt fogom előszőr megkeresni. :)

Málik Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2024 február 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sárát csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon kedves, és türelmes. Régebben tanultam már németül, de vele alapszintről kezdtem újra, és sokkal jobban megértettem, mint annak idején a suliban.

Szabó Miklós értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sárát már két éve ismerjük. Kezdetben engem, azóta az ötödikes kislányomat tanítja. Nagyon szeretjük, hogy az egyéni szintnek megfelelően tanít, figyel arra, hogy a az írásbeli és a szóbeli készségek is fejlődjnek. Bátran ajánlom Őt minden korosztálynak

Varga Tímea értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára 1,5 éve tanítja a 12 éves fiamat németre heti két órában. Teljesen kezdő szintről indultak, második idegen nyelvként használva a németet. A fiam nagyon szereti Sára óráit, mindig örömmel megy be 😊, ami nekem a legfontosabb. Emellett nagyon szépen haladnak, a gyerek már tud írásban és szóban is alapszinten kommunikálni, a harmadik könyvet fogyasztják éppen. Sára nagyon kedves és türelmes a fiammal, az órái érdekesek és mindig felkelti a gyerek figyelmét valamivel. Csak ajánlani tudom 😊.

Veresné Judit értékelése

Értékelés időpontja: 2024 január 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

1,5 évvel ezelőtt találtunk rá Sárára lányom német nyelvtudásának fejlesztéséhez. Örülök hogy Őt választottuk. Sára nagyon kedves, türelmes és segítőkész, a lányom szereti az óráit. Nagyon jól fejlődik, hiszen személyre szabottak az órák és a gyerek saját tempójának, képességének megfelelő ütemben haladnak. Szívből ajánlom mindenkinek!

Vingendorf Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Amióta Sárával tanulok, jobban érzem magamon a fejlődést, az órák felépítése arányos, kellő figyelmet fordít a szóbeli és írásbeli részre. Emellett nagyon rugalmas☺️

Kovács Klaudia értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 14
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szeptember óta járok Sárához, nagyon segítőkész és türelmes. Sok anyagot és gyakorlófeladatot kapok tőle. Nagy pozitívum számomra, hogy beszédközpontúak az órak, ami szerintem a nyelvtanulásnál elég fontos.

Harkány Dominika értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 11
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára nagyon érthetően magyaráz, annyiszor mondja el, ahányszor szükségem van rá. Kedves, türelmes és nagyon sok anyagot és segédletet biztosít. Mindenkinek bátran tudom ajánlani.

Nagy Bettina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 8
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Idén szeptemberben kezdtem el Sárával a német középfokú nyelvvizsgára való felkészülést. Az órák jó hangulatban telnek, nagyon sokat segített abban, hogy magabiztosabban tudjak kommunikálni. Sára nagyon kedves és türelmes, mindent elkövet azért hogy sikeres nyelvvizsgát tudjak tenni. Az órák mellet segédleteket is biztosít, ami hozzájárul ahhoz, hogy még felkészültebb legyek. Bátran ajánlom Sárát mindeninek!

Bóka Vivien értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 8
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szeptember óta tanít engem, középszintű érettségire készít fel:) Jó hangulatban telnek az órák, nagyon aranyos, türelmes és segítőkész Jó szívvel ajánlom!!

Bán Lilianna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 4
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

3 hónapja járok Sárához, a gimnázium óta elfelejtett némettudásomat visszahozni. Mindig személyre szabottan készül az órákra a szintemnek megfelelően, jó hangulatban töltjük el az órát. Mindenkinek ajánlom!☺️

Mintál Kitti értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Több mint 1 éve járok Sárához. Maximálisan felkészült és segítőkész. Az órákon sokszor fektet hangsúlyt a kommunikációs késségek fejlesztésére, emellett mindig nagyon türelmes és megértő. Bátran ajánlom mindenkinek.

Dániel Jászberényi értékelése

Értékelés időpontja: 2023 december 2
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sziasztok. Közel 2 évet tanultam Sárával. Ausztriai munkavállalás miatt van szüksègem a német nyelvre. Először hetente 4x találkoztunk (online) a vègén hetente 1x vagy 2x. Sára Szuper,türelmes ,rugalmas ès segítőkész. Sokszor olyan feladatokat csináltunk melyek az én munkámhoz nyújtanak segítséget Mindenkinek csak ajánlani tudom,ès köszönök szèpen mindent Sárának!!!

Fehérvári Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 24
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Szeptemberben kezdtem el járni Sárához, mert szeretném letenni a B2-es szóbeli nyelvvizsgát. Az órák jó hangulatban telnek, nagyon türelmes és rugalmas. Sokat kommunikálunk, odafigyel a szókincs bővítésre, segít ha elakadok, és sokat gyakoroljuk a hallás utáni szövegértést is. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné fejleszteni a német nyelvtudását!

Filep Ákos értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 14
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Körülbelül 2 hónappal ezelőtt kezdtem el a tanulást Sárával. Külföldi munkavállalás céljával vágtam bele hosszú idő kihagyása után a német tanulásba. Sára mindig felkészült, segítőkész és türelmes. Személyre szabottan a tanuló céljához igazítja a tananyagot. Nagy hangsúlyt fektet a szóbeli kommunikációra is. Bárkinek meleg szívvel ajánlom, akármi is legyen a célja a német nyelvvel!

Eredics-Bódi Barbara értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Fél éve tanulok Sárával, akitől a Goethe C1 felkészüléséhez kértem segítséget. Személyében egy nagyon felkészült, türelmes, segítőkész tanárnőt ismerhettem meg. Logikusan magyaráz, mindig érdekes témaköröket választ. Tanórái jól felépítettek, nagy hangsúlyt fektetve a szóbeli kommunikációra is. Összegezve: nagyon elégedett vagyok az órákkal, bárcsak előbb kezdhettem volna el a Sárával való tanulást. Szívből ajánlom mindenkinek, keressétek bátran!

Tóth Dóra értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 7
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónappal ezelőtt kezdtem el Sárához járni Goethe C1 nyelvvizsga felkészítésre. 1 év kihagyás után szinte néhány hét alatt újra visszaszereztem az elfelejtett német nyelvtudásomat. Nagyon szeretem Sára óráit, mert abszolút személyre szabottak és kommunkáció orientáltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom 😊

Petrétei Bogi értékelése

Értékelés időpontja: 2023 november 4
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Pár hónapja járok Sárához😊 a német nekem mindig is egy 'mumus' nyelv volt, de ahogy kezdem elsajátítani az alapokat egyre jobban tetszik 😊 és ehhez Sára is sokat hozzátesz azzal hogy ilyen jól, néha viccesen néha komolyabban telik a némettanulás😊 szeretem az óráit és úgy érzem rengeteget fejlődök, csak ajánlani tudom az óráit!!

Mokrai Réka értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 29
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 hónapja járok Sára óráira. Az óráin a hangulat mindig jó, és az anyagban is maximálisan hozzám igazodik. Az órái érdekesek, és a nyelvtan mellett a kommunikációra is nagy figyelmet fordít. Szívesen tanulok Tőle, és csak ajánlani tudom Őt.

Pepó Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 28
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

5 hónapja veszünk a feleségemmel páros órákat Sárától. Az órák mindig érdekesek és változatosak, Sára pedig nagyon lelkiismeretes és segítőkész. Szívesen tanulunk Tőle, és bátran ajánljuk Őt.

Taas Frigyes értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 12
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Néhány hónapja járok Sárához és nagyon elégedett vagyok azzal ahogy tanít. Kedves, felkészült, és maximálisan hozzám igazodik. B2-es Euroexam nyelvvizsgára készít föl. Maximálisan ajánlom!

Zentai Lilla értékelése

Értékelés időpontja: 2023 október 2
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára órái mindig jó hangulatban teltek, nagyon kedves és mindig felkészült az órákra. A rég megkopott német tudásomat sikerült olyan szintre felhoznia, hogy újra bátrabban meg merek szólalni németül. Nagy hangsúlyt fektetett a kommunikációra, miközben a nyelvtant is érthetően és türelmesen magyarázta el. Mindenkinek ajánlom!

Csertán Sára értékelése

Értékelés időpontja: 2023 szeptember 18
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az elmúlt egy évben jártama Sárához a gazdasági nyelvvizsga miatt. Az órák nagyon jó hangulatba teltek és mindig felkészült volt. Én csak ajánlani tudom Őt.

Rinkó Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2023 augusztus 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Mindenkinek ajánlom! Az órák mindig időben kezdődtek. Sára készült az órákra és érthetően magyarázta az éppen aktuális leckét. Rendkívűl türelmes.B2- es nyevvizsgához segített felkészülni.

Vincze Viola értékelése

Értékelés időpontja: 2023 július 5
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az elmúlt néhány hónapban járok Sárához, akihez elsősorban a kommunikációs készségem fejlesztése miatt jelentkeztem (10 éve tettem le a nyelvvizsgát, azóta nem használtam a nyelvet). Rugalmas, alapos tudással rendelkező kiváló nyelvtanárnak tartom. Ugyan az órák során elsősorban a társalgásra koncentrálunk, de a nyelvtant is mindig elmagyarázza és nagyon odafigyel a szókincs bővítésére is. Nagy jó hangulatú órákat tart, amik arra motiválnak, hogy többet foglalkozzak a nyelvvel az órák között. Nagyon elégedett vagyok az óráinkkal és csak ajánlani tudom minden németül tanulni vágyónak!

Nagy Martina értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 18
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Érettségi után nem igazán használtam a német nyelvet, külföldi munkavállalás miatt a tudásom felelevenítése volt a cél. Sára segítségével nőtt az önbizalmam, hogy magabiztosabban tudjam használni a német nyelvet. Rugalmas, nagy szaktudással rendelkező és nagyon kedves oktató. Legjobb szívvel ajánlom annak, aki nyelvtudását szeretné fejleszteni!

Délczeg Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2023 június 11
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Német emelt szintű érettségi vizsga felkészüléséhez kértem Sára segítséget, amely nagyon jó döntésnek bizonyult. Tökéletesen személyre szabottan, óráról órára tudtunk haladni a kitűzött cél féle, a német nyelv minden szegmensére kitérően (többek között: nyelvtan, szóbeli kommunikáció, specifikus feladatok és témák a célvizsgához formálva) A megnyugtató és barátságos légkör fokozta számomra a motivációt a tanuláshoz. A pontosság és a szaktudás is vitathatatlan!

Kulcsár Szabolcs értékelése

Értékelés időpontja: 2023 május 29
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ausztrtiába költözésem előtt kerestem fel Sárát, azzal a szándékkal, hogy a passzív nyelvtudásomat felelevenítsem, és hogy szóban fejlődjek. Mindig remek hangulatban telnek az órák, és egyedileg rám formálta a témákat. Kommunikáció orriententált óráival könnyebb visszahoznom az eddigi passzív nyelvtudásom.

Mázsi Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2023 március 3
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára órái rendkívül izgalmasak, minden alkalomra új témával készül, szakmai felkészültségének és figyelmességének hála minden alkalom olyan, mintha egy baráttal beszélgetnék. Hosszú keresgélés után, felüdülés, hogy egy ilyen tanártól tanulhatok.

Gyetvai Zsuzsi értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 27
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára nagyon kedves, segítőkész és nagy szaktudással rendelkező tanár, aki mindig pontosan kezdi az órákat. Ugyan csak nemrég kezdtem el vele tanulni, már most sokat fejlődött a beszédkészségem. Csak ajánlani tudom őt.

Fekete Kristóf értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára maximálisan a tanuló céljait és igényeit figyelembe véve tarja óráit, azokon mindig kellemes hangulat uralkodik, amelyben öröm a tanulás. Őt ajánlom mindenkinek, aki egyénre szabott és professzionális nyelvtanulást keres.

Fekete Kristóf értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 16
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sára maximálisan a tanuló céljait és igényeit figyelembe véve tarja óráit, azokon mindig kellemes hangulat uralkodik, amelyben öröm a tanulás. Őt ajánlom mindenkinek, aki egyénre szabott és professzionális nyelvtanulást keres.