Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKVarajti Fanni 6500 Ft / 60 perc

Varajti Fanni német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános iskola alsó tagozat, Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Végzettség: Gazdasági

Foglalkozás: Magántanár

Kor: 27 éves

Bemutatkozás

Szeretnél jó hangulatban németül megtanulni?

Kezdő vagy, vagy csak fejlődni szeretnél? Kéttannyelvű vagy idegen nyelvű iskolába jársz akár nyelvvizsgára készülnél? Vagy csak korrepetálásra lenne szükséged?

Szívesen adom at tudásomat angol és nemet nyelv iránt érdeklődőknek, egészen az alapfoktol a felsőfokú szinten át a szaknyelvig is. (Orvosi , turizmus, illetve gazdasági). Egyéni illetve csoportos órákat is tartok.

Vállalok továbbá fordítást is!

Hivj bátran ha kezdő vagy, kis iskolás, egyetimsta, vagy nyelvvizsgára szeretnél készülni, esetleg állás interjura, vagy csak frissitened a tudásodat.
Az óráimat Online vagy 12. Kerületben tartom.

Oktatás helyszíne

Budapest

Helyszín megbeszélés szerint

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 5 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Baba és iskola előtti kisgyermek tanítás, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Nyelvtanítás módszertan átadása, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Senior (50+) oktatás, Szótanulás magolás mentes módszerrel, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés, Tematikus órák/workshopok aktuális témákról, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: biológiai, fogorvosi/dental, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, orvosi

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Euroexam, Corvinus

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE gazdasági kommunikáció, BGE idegenforgalmi-vendéglátóipari

Tanít még

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.