Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSeres Kata 6000 Ft / 60 perc

Seres Kata német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 10 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Német tanár

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló!
'Ha eddig csak magoltál, gyere el hozzám és inkább értsd meg velem könnyen.'
Több éves magántanári tapasztalattal rendelkezem. Kicsiktől a felnőttekig szívesen vállalok tanulókat. Teljesen kezdőktől a felsőfokig tanítok.
Amire a felkészítést vállalom:
- nyelvvizsga
- gazdasági nyelvvizsga (számvitel és pénzügy)
- érettségi
- külföldi munkavállaláshoz szükséges nyelvtudás megszerzése
- valamint szinten tartás.
Az órák anyagát, menetét úgy alakítjuk ki, hogy minél hamarabb eljuthass arra a szintre, amire szeretnél, mindezt úgy, hogy jó hangulattal telnek az óráink. Az órák beszédcentrikusak, mivel úgy gondolom egy nyelvet csak úgy lehet elsajátítani, ha sokat használjuk, merünk beszélni és kérdezni (az óráimon pedig ezt bátran megtehetitek). Ezenkívül, hogy az élő nyelvet még könnyebben megtanuld, egy Németországból származó nyelvtanulóknak szóló újságot is felhasználunk.
Óradíjam: 4500 Ft/ 60 perc
Számlaképes vagyok.
Várom jelentkezésed!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Pillangó park

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 3 főig.
2 fő részére 4500 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 3500 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: pénzügyi, számviteli

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Huber Szabina értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Katával könnyen, jó hangulatú órán tanulok. Megszeretette velem a német nyelvet. Rövid idő alatt nagyot haladtam a segítségével. Csak ajánlani tudom, szuper tanár.

Szalai Rebeka értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 9
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Majden egy évig tanultam Katával, a legjobb némettanár akivel eddig együtt dolgoztam. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, bátran mertem tőle kérdezni, mindig felkészült. Általa a nyelvtanulás egy nehéz feladatból egy igazi hobbivá vált. És a nyelvvizsga mellé egy biztos nyelvtudást is szeretem magamnak. Bátran ajánlom mindenkinek!

Komódy Dorottya értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kata rendkívül hatékony módszerekkel tanít, 1 év alatt felkészített B2-es nyelvvizsgára úgy, hogy szóban egyáltalán nem tudtam beszélni, amikor kezdtem nála. Szóban és írásban egyaránt sokat fejlődött a szókincsem, emellett mindig nagyon türelmesen és segítőkész hozzáállással fordult felém. A nyelv elsajátításának minden részére odafigyel, alaposan oktat. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül kedves személyisége miatt mindig nagyon szívesen készülök az óráira. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Ellenbach Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kata nélkül nem fejlődött volna ennyit a német tudásom. Megtanultam németül beszélni, mivel az órák nagyon beszédcentrikusak és egyénre szabottak. Nagyon szeretem hogy nyugodtan kérdezhetek és beszélni is merek végre. Most voltam Origo komplex nyelvvizsgán és szép eredményt értem el (írásbeli 90%, szóbeli 96%), amit Katának köszönhetek. Csak ajánlani tudom, nagyon jó tanár! :)

Daradics Noémi értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 8
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kata rendkívüli tanár, hihetetlen profizmussal és éleslátással ismeri fel, hogy milyen területeket kell fejlesztenie az illető nyelvtudásában, az órái abszolút személyre szabottak. A nyelvtant roppant érthetően és lényegretörően magyarázza el, emellett a beszélgetés vele németül annyira szórakozató, hogy az ember szinte elfelejti, hogy órán van. Mindenkinek a legjobb szívvel ajánlom!

Varga Zelma értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 8
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kata nagyjából egy évig volt a tanárom, az alapoktól kezdtük a tanulást és neki köszönhetően sikerült a B2-es nyelvvizsgám. Nagyon érthetően magyaráz, megértő, mindig vártam a közös óráinkat, egyáltalán nem gyomorgörccsel ültem be. Látszik rajta, hogy szereti és érti is, amit csinál, hatalmas példakép lett számomra, nagyon hálás vagyok neki a közös munkáért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Mátyás Antónia értékelése

Értékelés időpontja: 2022 június 7
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kata a legjobb német tanár, akivel valaha is tanultam. Az óráin bármennyit kérdezhettem, bátran mertem beszélni. Lényeget megtanulva sajátítottam el a német nyelvtudást. Nagyon ajánlom mindenkinek.