Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKGalambosi Andrea 8000 Ft / 45 perc

Galambosi Andrea német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 30 év

Végzettség: Egyetemi

Foglalkozás: Szinkrontolmács(magyar, angol, német, francia nyelven)

Bemutatkozás

Kedves leendő Tanítványom!

Több mint 30 éves coaching (idegen nyelvi) tanítási-, és szinkrontolmácsi tapasztalattal szeretettel várom, ha egy logikus, átlátható és hatékony módszerrel szeretne tanulni.
Fejlesztjük a szókincsét és a nyelvhelyességét, hogy magabiztosan merjen kommunikálni akár munkahelyi, akár baráti környezetben. Céges oktatást is szívesen tartok, ebben is nagy tapasztalatom van, több kicsi és multi cégnél jelenleg is tanítok.

Diplomámat szinkrontolmácsként szereztem a szociálpedagógusi diplomám mellett a müncheni Ludwig Maximilian Egyetemen (Sprachen- und Dolmetscherinstitut München). Anyanyelvi német és magyarként mindkét nyelvet tanítom az angol és francia mellett, akár online oktatás keretében is. Céges nyelviktatást is vállalok.

Kezdőszinttől a felsőfokig, valamint szaknyelveket is tanítok (jogi, orvosi, fogászati, ápolói, gazdasági és kereskedelmi, építőipari, műszaki, turisztikai szaknyelv).
Német nyelvi coachingot cégek és magánszemélyek számára is szúvesen tartok.
A nyelvtanulás mellett külföldi tapasztalataim révén szívesen felkészítem a külföldi életre, interjúkra (életrajz, motivációs levél, szóbeli interjú). Több tanítványom sikertörténete igazolja, hogy a tanításmetodikám, valamint a tanítványok befektetett munkája meghozza az eredményt és céljaik elérését.

A telefonszámnál senkit ne tévesszen meg a körzetszám(31-es), a megadott számon biztosan elérnek.
Este 19:00 óra után, valamint hétvégén az óradíjak +500Ft-tal drágábbak!

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Népfürdő utca

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Online oktatást vállal.

Egyéb

Anyanyelvi tanár.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Csoportos oktatást vállal 3 főig.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Tanulási zavarral küzdők oktatása, Tárgyalásra felkészítés

Szaknyelv: agrár-, és környezettudományi, betegápolási, design, diplomáciai, egyházi, értékesítési, foglalkozás-egészségügy és munkabiztonság, fogorvosi/dental, gazdálkodási menedzsment, gazdasági, HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, idegenvezetés, informatikai, ingatlan, irodai, irodalmi, IT, jogi, katonai, kereskedelmi, közigazgatási, logisztika, marketing, média és kommunikáció, műszaki, művészeti, nemzetközi kapcsolatok, nyelvészeti, orvosi, pénzügyi, pszichológiai, rendőrségi, számviteli, szociológiai, üzleti, zenei, banki, építőipari, fodrász, légikísérő

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Kránicz Orsolya értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 28
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi munkavállalás miatt kerestük fel a párommal Andit. Párom alapszinten kezdte, de a 3 hónap alatt jelentősen fejlődött, már kinn vagyunk Ausztriában, az állásinterjún jól teljesített, 1 hét alatt talált munkát a szakmájában,bátran beszél, gazdag szókincssel. Bátran merünk megszólalni, ügyeket intézni. Rövid idő alatt, hatékony eredményt értünk el. Nem el felejthető az sem, hogy mindig szívesen jártunk hozzá, kötetlenül tudtunk vele beszélni bármiről közvetlen személyisége miatt. Amikor segítség kellett, rendelkezésünkre állt, csak ajánlani tudjuk! :)

Andrea reakciója: Nagyon örülök, hogy ilyen jól megálljátok a helyeteket! Szuper páros vagytok, öröm volt Veletek dolgozni!
 

Szegh Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2018 június 13
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Andihoz 2hónapig jártam intenzíven heti 3-4 alkalommal külföldi munkavégzésre való felkészülés miatt. A célok tisztázása után specifikusan az interjúra,majd a jövőbeni pozícióban előforduló élethelyzetekre készültünk az én kifejezett kérésemre, az órák témái és lefolyása teljesen egyeztek az elképzeléseimmel. Rugalmas, felkészült és tájékozott volt, életszerű és egyszerű példákkal próbált átlendíteni ha bármiben bizonytalan voltam. Közvetlen kapcsolatot épít, a németen kívül természetesen más témában is lehet hozzá fordulni. Az interjú sikeres volt!:)

Andrea reakciója: Es ist eine grosse Freude, dass Du deinen Traum erfüllen kannst! Viel Spass in Österreich!
 

Darabos Adam értékelése

Értékelés időpontja: 2016 december 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Felvettek Svajcba! Nincs ra szo mennyire Koszonom! Nagyon szeretlek es nelkuled/nelkuletek nem ment volna! Az egesz csaladom halas! Es nagyon buszkek arra amit elertunk egyutt! Koszonom

Sánta Márk értékelése

Értékelés időpontja: 2016 április 28
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Külföldi (bécsi) munkavégzésemhez (Sales Manager) készített fel Andrea irodai munkavégzésre valamint az interjúra. Azóta is ( 4 éve) Bécsben élek és dolgozom, mint felsővezető. Korábban még gimnazista koromban találkoztam vele először, amikor a közép- és felsőfokú német, valamint középfokú angol nyelvvizsgáimra készített fel. Annak ellenére hogy lazsálás nincs az órán, a hangulat mindig szuper és otthonias. Tudom és merem ajánlani.