Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKTakács Jácinta 3500 Ft / 60 perc

Takács Jácinta német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36302055553

Oktatási tapasztalat: 8 év

Végzettség: ELTE-BTK német-török szak (egyetemi diploma)

Foglalkozás: német nyelvtanár

Kor: 32 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/takacs.m.jacinta

Bemutatkozás

Németországi szakmai gyakorlatom és a 6 évi iskolai tanítás során nagy tapasztalatot szereztem a legtöbb korosztály oktatásában, különböző szinten tanuló és különböző célokkal rendelkező diákok tanításában. Érettségire és nyelvvizsgára történő felkészítéseim eddig mind sikeresnek bizonyultak, már első alkalommal. Számlaképes vagyok.

REFERENCIÁK:

Csak ajánlani tudom Takács Jácintát. Én egy gimnáziumi félévi bukás után kerestem meg, 1,5-2 év alatt letettem egy B2-es nyelvvizsgát és még a nyelvet is megszerettem. Módszerei igen kreatívak és célra törőek, kedves és odafigyel az emberre, órái jó hangulatúak. Segítségével képessé váltam arra is, hogy az egyetemen szakszövegek fordítsak, ami nagy segítséget jelentett a tanulmányaiban. De ami a legfontosabb, lett bátorságom megszólalni németül, pedig ez nem volt jellemző rám. Leg los!
/Miklós, 22/

12 évvel a német nyelvvizsga után kerestem fel Jácintát, azóta nem használtam aktívan a nyelvet, a munkahelyemen viszont hirtelen új feladatot kaptam, így 2-3 hónapom volt, hogy felelevenítsem az elfelejtetteket, és a szakterületemnek megfelelően bővítsem a szókincsem. Nem volt idő mindent elölről kezdeni, célirányosan kellett haladni. Jácinta szerencsére egyből ráérzett, milyen feladattípusok a testhezállók nekem, mivel tudunk gyorsan szókincset fejleszteni, mennyire vagyok terhelhető, és ennek megfelelően árasztott el házi feladatokkal. A sok olvasnivalónak és filmnek köszönhetően, amiket kaptam, hamar belelendültem a nyelvtani részbe is, a fogalmazások alapján pedig Jácinta gyorsan leszűrte, hogy mik a gyengéim, miket kell ismételni. Az órákon főként beszélgettünk, mert nekem ez ment nehezebben. A kötetlen, szinte baráti hangulat, és a sok pozitív megerősítés sokat segített abban, hogy könnyebben feloldódjak. A felkészítés végén a munkahelyi feladatokra való készülésben is segített, így az új feladat kezdeti nehézségei is könnyebben áthidalhatók voltak.
/Ági, 31/

Nyelvvizsgára készültem fel a tanárnővel, ami elsőre sikerült is. Az órák könnyed, barátságos hangnemben teltek, mindent tisztán, érthetően magyarázott el nekem, ha pedig nem értettem, más megközelítéshez folyamodott, amíg meg nem világosodtam. A tanárnő végtelenül türelmes és kedves, a fogalmazásaimat is mindig lelkiismeretes kijavította, utána pedig aprólékosan végigmentünk a hibákon egytől-egyig. Az órák teljesen az én igényeimre voltak szabva, és nagyon változatos feladatokat is kaptam, ill. segédanyagokat, vagy éppen nyelvtanuló trükköket, amik máig segítségemre vannak. Teljes szívemből ajánlom a tanárnőt, első osztályú szolgáltatást nyújt, mindenképpen megéri! :)
/Anna, 17/

Néhány hónapot németeztem Jácintával, amikor egy munka miatt fel kellett frissítenem a tudásomat. Jácinta fel volt készülve az alap orvosi szaknyelvvel, és a kérésemnek megfelelően elsősorban szakmai témákról beszélgettünk. Emellett ajánlott további olvasmányokat, videókat. Jácintát nagyon felkészült, lelkiismeretes és megbízható tanárnak ismertem meg. Az ő segítségével elértem azt, hogy sok év kihagyás után németül tudtam oktatni orvostanhallgatókat.
/Júlia, 30/

Emelt érettségi előtt álltam, mikor úgy adódott, szükségem lesz segítségre a német tanulásban. Az első alkalom után láttam, hogy a lehető legjobb segítőkezet kaptam Jácinta személyében. Egy hihetetlenül kedves, jószívű, precíz és nagy tudású tanárt kaptam személyében, aki megértette, ha nem tudtam minden alkalmunkra robot módjára felkészülni. Ilyenkor nagyon hasznos és szívmelengető tanácsokat kaptam, amik a tanulásban és magánéletben is sokat segítettek! Sok nyelvtanárom volt már, de egyedül Jácintán láttam, hogy ő tényleg szereti is, amit csinál! Ez volt a legnagyobb motivációm, mert így láttam, hogy megéri kitartani.
/Móni, 19/

Oktatás helyszíne

iskola 11. kerület, Móricz Zsigmond körtér
Házhoz megy 1., 2., 3., 5., 6., 7., 9., 11., 12., 13. kerület

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): felsőfokú

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 6 főig.
2 fő részére 1600 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 1500 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 1000 Ft / 60 perc / fő
5 fő részére 800 Ft / 60 perc / fő
Több, mint 5 fő részére 800 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi tréning, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Pótvizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi felmérésre felkészítés
Szaknyelv: egyházi, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodalmi, nyelvészeti, orvosi

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.