Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKSzilágyi Kata 6000 Ft / 90 perc

Szilágyi Kata német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +3670 6119770

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: német nyelvtanár

Weboldal: www.germanlingua.ewk.hu

Bemutatkozás

Némettanítás a belvárosban, Jászaihoz és metróhoz közel.
Hozd lendültetbe a nyelvtudásod! Nehéznek találod a nyelvtant? Ismerd meg a memória-módszert, mely egyedülálló módon egyszerüsíti le a korábban csak bemagolható nyelvtani szerkezeteket.
Nehezen szólalsz meg németül? Ha úgy érzed, régóta tanulsz már, és mégsem haladsz, a coaching segítségével ezen is tudunk változtatni. Keress bátran!

Oktatás helyszíne

Otthon 13. kerület, Kárpát utca 56.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés
Szaknyelv: betegápolási, értékesítési, fogorvosi/dental, gazdasági, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai, orvosi, üzleti

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.