Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKMihályi Adrienn 5500 Ft / 60 perc

Mihályi Adrienn német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem

Milyen szinten lévőket tanít: Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36303952443

Oktatási tapasztalat: 20 év

Végzettség: postgraduális

Foglalkozás: német nyelv és irodalom szakos tanár

Kor: 46 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/adrienn.mihalyi.7

Bemutatkozás

Kedves Nyelvtanuló! A lényeg, hogy ne pánikolj, inkább ugorj egy szintet a kènyszerpihenő alatt. Tudunk tanulni skype-on, zoom-on, whatsapp-on.Nézzük meg, melyik nyelvvizsga áll neked a legjobban (ha ez a célod), rendszerezzük a nyelvtant és dolgozzuk fel a témákat. Mindezt úgy, hogy közben örömöt okozzon a tanulás, lásd, mennyit haladtál, és milyen jól megy már a beszéd is! Ha közelebb kerülsz Németország, Ausztria, Svájc kultúrájához filmeken, zenén keresztül, élvezetesebb a nyelvtanulás, ragadnak rád a szavak, kifejezések. Legyen a mindennapjaid része a német, tudj a kedvenc témáidról németül is olvasni, élvezd a munkád gyümölcsét!
A német nyelv ismerete nem cél, hanem egy eszköz arra, hogy közelebb kerülj céljaid megvalósításához a magánéletedben, a tanulmányaid során, vagy a karrieredben. Tapasztald meg, mennyivel pozitívabb eredménnyel zárul egy interjú, tárgyalás, ha nem egy közvetítő nyelvet, hanem a tárgyaló fél anyanyelvét használod!
Ha beszélsz németül, ez a világ minden táján azt jelenti, hogy egy olyan klubhoz tartozol, ahol a válogatott tagok számára fontos a minőség, és tudsz kitartóan dolgozni egy cél eléréséért!
Deutsch ist geil und Deutsch zu lernen ist Spitze!
Telefonon gyorsabban meg tudunk beszélni mindent. 30 3952443

Oktatás helyszíne

Otthon 3. kerület
Házhoz megy 2., 3., 5., 6., 7. kerület
Házhoz megy Egész Budapest

Egyéb helyszín megbeszélés szerint.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Csoportos oktatást vállal 4 főig.
2 fő részére 3000 Ft / 60 perc / fő
3 fő részére 2160 Ft / 60 perc / fő
4 fő részére 2000 Ft / 60 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Céges tanfolyam tartása, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Fordítói felkészítés, Kiejtés javítása, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvi coaching, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Prezentációs készség fejlesztése, Pszichológiai nyelvi háttér kifejlesztése, Szaknyelv, Tárgyalásra felkészítés, Újrakezdők felzárkóztatása, Célnyelvi civilizáció, Célnyelvi felmérésre felkészítés

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.