Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács László 5000 Ft / 45 perc

Kovács László német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 40 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Nyugdíjas középiskolai tanár

Kor: 80 éves

Weboldal: http://klas71.atw.hu/

Bemutatkozás

58 év nyelvoktatási tapasztalattal a kontrasztív (a magyar és a német nyelv összevetésén alapuló) és a kommunikatív módszert kellő arányban kombinálva alkalmazom, nagy súlyt helyezve a nyelvtan gyakoroltatására is.
A nyelvvizsgára készülőket az általuk célszerűen választott és/vagy az általam ajánlott gyakorlókönyvekből készítem fel.
Óráim hangulatosak, érdekesek, a lehető legnagyobb mértékben figyelembe veszem tanítványaim igényeit, akik mindig sikert érnek el, ha naponta időt szánnak a módszeres, rendszeres - önálló - tanulásra, a különféle készségfejlesztő feladatok elvégzésére.
Speciális fordítástechnikai felkészítés kétnyelvű nyelvvizsgára készülőknek.
Külföldi munkavállalásra, állásinterjúra felkészítést NEM végzek!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Tihany út

Online oktatást vállal.

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés

Szaknyelv: irodai

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, Origó

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Hegedüs Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2022 május 17
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az órák mindig jó hangulatban teltek, a tanár úr felkészült és türelmes. Órák alatt/után sok segédanyagot kaptam, melyek nagyban hozzájárultak fejlődésemhez. Csak ajánlani tudom.

László reakciója: Örülök, hogy segíthettem. Máténak jó színvonalú beszédkészsége van már. Egy kis további nyelvtani ráerősítéssel és a nyelv mindennapi használatával kiváló gyakorlati némettudása lesz minden téren.
 

Nagy Enikő értékelése

Értékelés időpontja: 2021 május 13
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Német középfokú nyelvvizsgára készültem fel Kovács László tanár úr segítségével, amit sikeresen teljesítettem. Nyelvvizsgám sikerességéhez nagyban hozzájárultak a tanár úrtól vett óráim. Az órák mindig jó hangulatban teltek. László tanár úr rendkívül tájékozott és segítőkész, rengeteg segédanyaggal segítette tudásom bővítését. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem csak egy tanárra de egy jó beszélgető partnerre (persze németül) is találtam a tanár úr személyében!

László reakciója: Köszönöm, Enikő. Jól együtműködő, szorgalmas tanítvány volt. További sikereket kívánok!
 

Löfflinger Krisztina értékelése

Értékelés időpontja: 2020 november 25
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kovács László tanár úr rendkívül segítőkész, türelmes, az órái kifejezetten magas színvonalúak, strukturáltak, a nyelvtanulás összes jelentős elemét érintik. A közös munkát illetően a tanuló számára leghatékonyabbnak bizonyuló tanulási módszer alkalmazására törekszik az egyéni igények maximális figyelembevételével. Nagyon sokat segített a német nyelv átlátásában és a számomra nehézséget okozó területek fejlesztésében. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

László reakciója: Örülök, hogy ismét egy érdeklődő, szorgalmas tanítványt sikerült a nyelvtudáshoz vezető nem mindig sima úton a cél felé elindítani. Krisztina is biztosan végig fogja járni ezt az utat.
 

Kocsis László értékelése

Értékelés időpontja: 2019 szeptember 20
Ennyi órát vettem: 10-20

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Corvinus B2-re készültem a tanár úrnál, kb. 1,5 hónap alatt heti 2x 1,5 órát jártam. Sikerült sikeres vizsgát tennem, ebben nagyon sokat segített a tanár úr. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Tóth Csenge értékelése

Értékelés időpontja: 2019 július 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Kovács László tanár úr türelmes, következetes, nagy tudással rendelkezik. Alaposan felkészült az órákra, sok segédanyagot kaptam tőle, és a hangulat is mindig kiváló volt. Megszerettette velem a német nyelvet.

László reakciója: Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan szorgalmas, érdeklődő, tanulékony tanítványom volt, mint Tóth Csenge. Még sokra viszi.