Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKovács László 2500 Ft / 45 perc

Kovács László német tanár

Hol tanít: Budapest

Kiket tanít: Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Oktatási tapasztalat: 40 év

Végzettség: Egyetem

Foglalkozás: Nyugdíjas középiskolai tanár (tolmács és szakfordító)

Kor: 74 éves

Weboldal: http://klas71.atw.hu

Bemutatkozás

Több mint 50 év oktatási (ebből 36 év középiskolai tanári) tapasztalatú és emellett sokéves szakfordító/tolmács gyakorlattal bíró nyug. pedagógus vagyok. Magánóráimon (élő személyes kapcsolat, nem internetes távmunka!) a bevált klasszikus oktatási eljárásokat és módszereket alkalmazom a fejlesztendő készségeknek és jártasságoknak megfelelően, összehangolva a tanuló egyéni igényeivel. Kizárólag nyomtatott és audio segédeszközöket használok. Barátságos szigorral megkövetelem a tanuló aktív együttműködését, az órára való felkészülését, a kijelölt szóbeli, írásbeli feladatok pontos elvégzését, a memoriterek megtanulását stb. Természetesen Ön, mint magán nyelvtanuló - tanórán kívül - használhat és használjon is bátran, ahogy tetszik, digitális forrásokat és eszközöket (pl. a fentebb jelezett weboldalamon is található feladatokat és más forrásokat).
Ha Ön a nem éppen könnyű német nyelv alapos megtanulásához motiváltnak érzi magát, szorgalmas és rendszeresen gyakorol, akkor Ön is ütemesen haladhat előre és garantálhatóan sikert fog elérni.

Figyelem! Céges oktatát nem vállalok!

Oktatás helyszíne

Otthon 14. kerület, Tihany út

Egyéb

1-12 hónap évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Speciális nyelvtanulás fajta: Alapfokú nyelvvizsgára felkészítés, Állásinterjúra felkészítés, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: gazdasági, irodai, műszaki

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.