Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKKader Leila 2500 Ft / 60 perc

Kader Leila német tanár

Hol tanít: Budapest, Szigetszentmiklós

Kiket tanít: Általános iskola előtt, Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: 0036204134184

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!
Német nyelv tanulásában szeretnék segíteni mindazoknak, akik a legalapoktól kezdve szeretnék a nyelvet megtanulni, egészen érettségi vagy középfokú nyelvvizsga letételéig.
Elsődleges célom a nyelv megszerettetése lenne, hiszen ha az megvan, akkor a beszéd és a nyelvtan is könnyebben menni fog. Fontosnak tartom nyelvtanulásnál a kommunikációt. Saját magamon tapasztaltam, hogy úgy tudtam könnyedén újabb szavakat megtanulni és a nyelvtant könnyebben megérteni és helyesen alkalmazni mikor sokat beszéltem a nyelvet. Mikor kiköltöztem Németországba és elkezdtem ott tanulmányaimat, tapasztaltam meg először, hogy milyen felemelő érzés, ha az egyetemi professzorok is megdicsérik nyelvi tudásodat, kiejtésedet… Szeretném, ha közösen akár arra a szintre eljutnánk, hogy az anyanyelvű németek se lelnének fel akcentust beszédében.
Természetesen az óra nagy részében azt gyakorolnánk, amire aktuálisan szüksége van, nyelvtani feladatoktól, levélíráson át érettségi/nyelvvizsga feladatsorokig bármit.
Tanítok középületben, otthon és házhoz is megyek.
Ha felkeltettem érdeklődédét, bátran keressen fel a következő telefonszámon +36204134184, vagy e-mail címen: leilaka52@gmail.com

Oktatás helyszíne

Budapest, Szigetszentmiklós

A hirdető nem adott meg pontosabb helyszínadatokat

Egyéb

Online oktatást vállal.

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.