Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKHizsnyik Beáta 3000 Ft / 45 perc

Hizsnyik Beáta német tanár

Hol tanít: Kecskemét

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: 06209388166

Oktatási tapasztalat: 25 év

Végzettség: középskolai tanár német nyelv és irodalom szakon, Szegedi Egyetem

Foglalkozás: tanár

Kor: 52 éves

Bemutatkozás

Német nyelvtanítás online vagy személyesen Kecskeméten, tananyag és óravezetés egyéni igények szerint.

Diplomámat Szegeden a József Attila Tudományegyetem német nyelv és irodalom szakán szereztem. 5 évig éltem és dolgoztam Németországban, jelenleg Kecskeméten lakom és tevékenykedem nyelvtanárként, számlaképes egyéni vállalkozás keretében.

Több mint 20 éves középiskolai, nyelviskolai és felnőttoktatási gyakorlattal rendelkezem, az Origó nyelvvizsgarendszer vizsgáztatója vagyok.

Oktatói és vizsgáztatói tapasztalataim, több száz diákom sikeres nyelvvizsgája (Origó, TELC, ÖSD, BME) érettségije, külföldi munkavállalása, alkalmassá tesznek a különböző korosztályú tanulók nyelvi felkészítésére a kezdőtől a felső fokú szintig.

Az első ingyenes próbaórán, a szintfelmérés során személyes igényeidre és céljaidra szabva választjuk ki a megfelelő tananyagot, a tanulási tempót és a leghatékonyabb módszert.

Számomra a legnagyobb öröm az, ha a tanítványaim sikeresen használják a megszerzett tudást és elérik a maguk elé kitűzött célt, pl. egy jó jegyet, érettségit, nyelvvizsgát, külföldi állást vagy magabiztos kommunikációt idegen nyelven.

Ha Te is szeretnél tanítványaim közé tartozni, jelentkezz az ingyenes próbaórára.

Oktatás helyszíne

Otthon Kecskemét
Házhoz megy Egész Kecskemét

Egyéb

5 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Csoportos oktatást vállal 2 főig.
2 fő részére 2000 Ft / 45 perc / fő

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Osztályozó vizsgára felkészítés, Senior (50+) oktatás, Újrakezdők felzárkóztatása

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Még nem készült értékelés.