Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK



Falusi Ágnes 6000 Ft / 60 perc

Falusi Ágnes német tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 15 év

Végzettség: egyetem

Foglalkozás: német nyelvtanár

Kor: 40 éves

Bemutatkozás

Az elmúlt tizenöt évben nagyon sokféle tanítvánnyal dolgoztam együtt eredményesen magántanárként, nyelviskolai tanfolyamokon és vállalati oktatás keretében egyaránt. Neked is szívesen segítek a felkészülésben, ha nyelvvizsgára (ÖSD, Goethe, Telc, Ecl, BME, Origo stb.), érettségire, állásinterjúra készülsz; ha szeretnéd felfrissíteni a nyelvtudásod vagy csak valamilyen nehézséged akadt a némettel. Az órák rugalmas időbeosztásúak, a tananyag kommunikatív és személyre szabott. Többféle tankönyvcsaláddal, sok éve jól működő nyelvtani és szókincsbeli gyakorló feladatlapokkal, kiskártyákkal dolgozom. A2-es szinttől a tanítványok egy külföldről rendelt tanulómagazinból is kapnak cikkeket, amelyek az olvasásértést nagyon jól fejlesztik. A nyelvi fejlődés mellett az is fontos számomra, hogy mindeközben jól érezd magad, ezért igyekszem közvetlen hangulatban tartani az órákat, sok türelemmel figyelve a tanuló nehézségeire (általános probléma szokott lenni a 'nem merek megszólalni') és erősségeire is.

Ha orvosként, ápolóként vagy az idősgondozásban szeretnél külföldön munkát vállalni, a szaknyelv elsajátításában is tudok segíteni (orvos-páciens kommunikáció, alapvető anatómiai fogalmak, a klinikumban használt eszközök nevei, zárójelentések megírása, esetismertetés stb.)

Ha elhatároztad magad, akkor győződj meg minderről egy ingyenes és kötelezettségmentes szintfelmérő,-próbaóra keretében :)


If you are looking for a certified German teacher with 10 years' experience and good English skills (if necessary English is used as an intermediary language), please feel free to contact me. I worked in various language institutes, I can help you prepare for a test like the Goethe, ÖSD or TELC exam. With a clever learning strategy it’s easier to achieve good results. My German classes are adjusted to your needs, professional environment and abilities.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Érettségi/Felvételi felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi egyetemre, főiskolára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Újrakezdők felzárkóztatása

Szaknyelv: betegápolási, orvosi

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, ÖSD, társalKODÓ, telc

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.




Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Nemeth Noemi értékelése

Értékelés időpontja: 2020 február 2
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az interneten találtam rá Ágira, miután már több kókler próbált meg átrázni. Már az is nagyon tetszett, hogy tartott egy ingyenes próbaórát, amivel mindketten el tudtuk dönteni, szeretnénk-e együtt dolgozni. Elkopott némettudásomat segített visszahozni az államvizsgára, méghozzá nagyon rövid idõ alatt. Ági mindig felkészült volt, az órák jó hangulatban teltek. Óriási sikerelmény volt, hogy nagyon rövid idõ alatt újra tudtam németül, és bátran meg mertem szólalni. Az irodája kellemes hangulatú, jól felszerelt, könnyen megközelithetõ. csak ajánlani tudom mindenkinek!

Dálnoky Anikó értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Sok év iskolai német tanulás után mentem el Ágihoz, aki egy év alatt felkészített az emelt szintű német érettségire, majd annyira belejöttem, hogy végül Ági bíztatására letettem a felsőfokú ÖSD nyelvvizsgát is. Amellett, hogy strukturáltan tartja az órákat, rengeteg kiegészítő anyagot küld, amelyek a szókincset fejlesztik, illetve nagyon beszédközpontúan oktat. A vizsgához közeledve specifikusan az adott típusnál előforduló feladatokat gyakoroltuk, így nem ért meglepetés. Mindenki abszolút személyreszabott órát kap, amelyen a gyengébb készségeinket fejleszthetjük, de nem a szokványos iskolai keretek között, hanem valóban hatásos módszerekkel. Megkérdőjelezhetetlen szakmai tudása mellett, emberségből is csillagos ötös Ági, hiszen az ember rosszabb napjain is képes a tanulásra motiválni, pár megértő gondolattal. Az órákat illetően nagyon rugalmas, mindig megpróbálja úgy szervezni az órarendjét, hogy az mindenkinek megfeleljen. Mindenkinek őszintén ajánlom Ági németóráit, akiknek fontos a szakmai felkészültség és a jó hangulatú órák!

Kalina Zsófia értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 24
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ezen az oldalon fedeztem fel Ágit, amikor a diplomám megszerzéséhez szükséges második nyelvvizsgámra szerettem volna felkészülni. Középiskolában egy kínszenvedés volt számomra a német, ezért el sem tudtam képzelni, hogy lesz majd valaki, akinek a segítségével ezen túllendülök és munka mellett sikeres középfokú nyelvvizsgát teszek. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: Ági végtelenül türelmes és rugalmas, a szakmaiakon túl is hihetetlenül felkészült. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Papócsi Petra értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 22
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ági nagyon felkészült, érthetően és logikusan magyarázza el a nyelvtant, mindemellett igazán sok és hasznos gyakorlólappal lát el. Ezek kitöltésének végére az ember már nem csak felszínes tudással rendelkezik, ami a szigorú német nyelv szempontjából igazán lényeges. Minden óra jó hangulatban telik nála, és ami még fontosabb a beszédkézség is óráról-órára fejlesztésre kerül. Házi feladatok révén izgalmas szövegekkel járul hozzá a szövegértési és fogalmazási kézségek erősítéséhez. Ha szeretne valaki maradandó tudást szerezni, mindezt gyorsan egy profitól, egyértelműen Ági az ő embere.

Fischer Máté értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 21
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Középiskolában nem sikerült igazán megszeretnem a német nyelvet. Az Ágival való közös munka során viszont ez teljesen átfordult bennem. Ági szakmai szempontból nagyon felkészült, mind a nyelvet, mind a pedagógiai módszereket illetően. Mindezek mellett türelmes, nyugodt és vidám személyiség. A feladatok változatosak, a beszélgetések témái pedig kimeríthetetlenek. Őszintén, jó szívvel ajánlom mindenkinek Ági óráit.

Csernátony Donát Gábor értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ezen az oldalon találtam meg Ágit. Szakmájára igényes, intelligens, kommunikatív, rugalmas és nagyon jókedélyű ember, határozott és bevált nyelvoktatási stratégiával, ritka jó munkabírással. Egyelőre az általános nyelvtudásom újraélesztésén dolgozunk, mivel én elfoglaltságaim miatt csak 50%-ot tudok beletenni, neki kell a 150%-ot, és ő bele is teszi.

Lengyel Ádám értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 20
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágit az interneten találtam meg, jelenleg is járok hozzá, több hónapja. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, és mindig érdekes témák kerülnek elő. Az egyik kedvencem az otthonra feladott olvasmányok, amikről minden óra elején beszélgetünk. Bár egyébként is sokat beszélgetünk, az órákat jól felépíti, mindig meglepődéssel veszem észre, hogy már el is ment a 60 perc!

Szecsei Botond értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Az interneten találtam Ágira.Nagyon meg vagyok vele elégedve, szakmailag és emberileg egyaránt. Az órák mindig vidám hangulatban telnek. Ha nem vagyok felkészült, akkor is a legjobbat hozza ki az emberből! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

Bachinger Zsolt értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 19
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ági szuper tanár és ember, egy ismerősöm ajánlotta. Nagyon felkészült, kedves és türelmes. A német tanároktól elvárható ismereteknél bőven szélesebb tudással rendelkezik, nagyon szeretem, hogy a konkrét tananyagot megelőző beszélgetésben gyakorlatilag bármilyen terület előkerülhet, kedvenceim az olvasási és filmes témák.

Mera Adrienn értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágihoz még süldőkoromban (érettsegi előtt, úgy nagyjából 5-6 éve) kezdtem el járni, emelt érettségire készített fel. Ha lehetne csatolnék képet az eredményről... Leírni meg nem akarom, mert úgysem hiszitek el. :D Aztán germanisztikára mentem, és egyetem alatt is sűrűn látogattam. Ági egy borzasztóan kedves, nyugodt, türelmes és segítőkész tanár. Nála nem fogsz izgulni, félni, gyomorgörccsel menni. Az órák nem unalmasak, és ahogy Nikolett is írta, nem egy könyvből tanulunk, mindig új és színes feladatok várnak. :) Mindenkinek ajánlani tudom! 😊

Fejes Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Számomra nagyon jó hangulatban teltek az órák, mindig szívesen mentem, sosem éreztem azt, hogy nem merek beszélni az órán németül vagy el lennék ítélve, ha hibázom. Ennélfogva kellemesek voltak az órák. Alapvetően sokat beszélgettünk, mivel ezt határoztuk meg mint gyenge pontját a német tudásomnak. A cél az ÖSD középfokú nyelvvizsga volt, amely kb.egy év alatt Ági segítségével sikerült is. Összességében én csak ajánlani tudom az óráit.

Szabados Nikolett értékelése

Értékelés időpontja: 2020 január 18
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ágira az interneten találtam rá, és szerintem életem egyik legjobb döntése volt, hogy Őt választottam. Egy középfokú nyelvvizsgára készültünk együtt. Az órák nagyon jó hangulatúak voltak, mindig jókedvűen távoztam tőle. A legpozitívabb számomra a felkészültsége volt. Nem csak egyszerűen egy tankönyvből tanultunk, hanem mindig kaptam plusz gyakorló feladatokat, olvasnivaló szövegeket, amikkel tovább fejleszthettem a tudásom. Szóval ha valaki sikereket szeretne elérni a német nyelv tanulása során, akkor bátran válassza Ágit.