Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKDélity Bogi 6000 Ft / 50 perc

Délity Bogi német tanár

Kiket tanít: Általános iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok

Telefon: Telefonszám megjelenítése

Oktatási tapasztalat: 22 év

Végzettség: német nyelvtanár, szakfordító

Bemutatkozás

Német nyelvtanárként végeztem 2002-ben, azóta tanítok német nyelvet iskolában és magántanárként.
Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító végzettséggel és Goethe C2-es nyelvvizsgával rendelkezem.

Személyre szabott, kommunikatív, egyéni igényekhez igazodó órákat tartok online.
Számlaképes vagyok, csak magánszemélyeknek állíthatok ki számlát.
Az első alkalommal igény szerint szintfelmérést tartunk.
Várlak szeretettel, ha német nyelvterületen szeretnél elhelyezkedni, beszédkészségeden szeretnél javítani, gyakorolni, nyelvtant rendszerezni, érettségire, nyelvvizsgára készülni.
Jelenleg online órákat vállalok. Kérés esetén a Városligetnél személyes órákra is van lehetőség.

50 perc 6000 Ft

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

3 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): anyanyelvi

Speciális nyelvtanulás fajta: Beszédcentrikus oktatás, Érettségi/Felvételi felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Korrepetálás, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés

Tapasztalat a következő általános nyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BME, Goethe, Euroexam, ÖSD, Origó, telc, iTolc

Tapasztalat a következő szaknyelvvizsgarendszerekre való felkészítésben: BGE gazdasági kommunikáció

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretné töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezze az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Berey Eszter értékelése

Értékelés időpontja: 2023 február 5
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogival 2 éven keresztül vettünk órákat a férjemmel. Az órákat minden alkalommal nagyon élveztük. Az órák felépítése számunkra megfelelő volt, első sorban beszédcentrikus, ez a mi külön kérésünk volt. Bogit szívből ajánlom, mert nagyon sokat fejlődtünk ez idő alatt. A nyelvtan türelmesen magyarázta le, ha szükségét érezte akkor akár többféleképpen is. Az órák mindig jó hangulatban teltek.

Földi Erik értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 25
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogival egy évvel ezelőtt kezdtem el németet tanulni, mert kiköltöztem Németországba és a nyelvtani résszel sosem voltam tisztában, pedig gimnazista éveim során már tanultam a nyelvet, viszont nem volt annyira jó tanárom , mint Bogi aki rettentően jól magyaráz , türelmes és mindent könnyedén elsőre megértek. Nagyon szeretem az óráit és a nyelvet is megszerettem általa. Mindenkinek nyugodt szívvel merem ajánlani , mert tényleg nagyszerű tanànő és ember is. Boldog vagyok nagyon, hogy 1 évvel ezelőtt őt választottam. Válasszatok Bogit!!!

Lukácsi Ákos értékelése

Értékelés időpontja: 2022 szeptember 6
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alapfokú német nyelvvizsga volt a célom diplomához. Erre heti 1x2 órám volt. Én elértem a célom az ő segítségével. Remekül tanít nem pírít rád ha hibázol, érthetően magyaráz plusz tudja mit kérnek a vizsgákon. Ajánlom őt mindenkinek akinek német nyelvizsgára van szüksége, vagy német nyelvterületen szeretne dolgozni.

Bozó Bendegúz értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 16
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Bogi a középfokú német nyelvvizsgámra készített fel, intenzíven dolgoztunk együtt, heti több órában fantasztikus óráink voltak, melyek segítségével összesen kevesebb, mint 8 hónap alatt tudtam letenni a B2 komplex vizsgámat első próbálkozásra gyakorlatilag nulláról, előzetes tudásom még a középiskolából származott, nem volt valódi alapom. Nagyon köszönöm! Mindenkinek ajánlom, aki gyorsan szeretne biztos tudást.

Novák Katalin értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ausztriába való kiutazàsom és munkavàllalàsom előtt kezdtem Bogihoz járni.A német nyelv teljesen új volt számomra.Az első pár alkalommal eléggé bátortalan voltam de Boginak köszönhetően ez az érzés rövid időn belül megszűnt.Kellő hangsúlyt kapott mind a szóbeli és mind a írásbeli készségem fejlesztése is.Boginak köszönhetően helyt àlltam a munkahelyen és immàr ötödik éve dolgozom Ausztriában.Következetes oktatási stílusának felkészült szakmaisàgànak és empàtiàjànak köszönhetően nagyon élveztem az óràinkat.Csak ajánlani tudom!

Gáspár Anna értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

A kisfiam lassan negyedik éve jár Bogihoz: akkor teljesen kezdő volt, ezért az iskolában eleve hátránnyal indult a többiekhez képest, akik már tanulták korábban a nyelvet. Bogi azonban hihetetlenül gyorsan felzárkóztatta, így ma már az egyik legjobb németes a csoportban, amiért nem lehetünk neki eléggé hálásak :) Mellette szuper türelmes, felkészült és nagyon kedves tanár, szívből ajánlom őt mindenkinek!

Bihari Emese értékelése

Értékelés időpontja: 2022 augusztus 14
Ennyi órát vettem: 50-

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Egy év alatt készített fel Bogi felsőfokra, közel a nulláról. Emelt német érettségit szerettem volna tenni(meg is lett, 90%), de mivel útközben elértük azt a szintet, le is felsőfokúztam. Mindenkinek szívből ajánlom, nagyon türelmes, segítőkész, emellett rugalmas és közvetlen. Nagy tudású, és sok érdekességgel is színezte az órákat, összességében inspiráló. A német szerintem nagyon nehéz nyelv, ezért nem mindegy kinél tanul az ember. Én nagyon megszerettem ezt a nyelvet, pedig csak muszájból kezdtem el a tanulását. Mindenkinek csak ajánlani tudom Bogit!:)