Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOKÁvár Alíz 4500 Ft / 60 perc

Ávár Alíz német tanár

Kiket tanít: Általános Iskola alsó tagozat, Általános Iskola felső tagozat, Középiskola, Főiskola/Egyetem, Felnőtt

Milyen szinten lévőket tanít: Kezdő, Alapfok, Középfok, Felsőfok

Telefon: +36304313800

Oktatási tapasztalat: 11 év

Végzettség: német szakos bölcsész és tanár

Foglalkozás: magántanár

Kor: 36 éves

Facebook oldal: https://www.facebook.com/correctgerman

Weboldal: www.german-online.eu

Bemutatkozás

Egyetemi tanulmányaimat – germanisztika szakon, illetve német szakos nyelvtanárként – 2007-ben fejeztem be az ELTE-n. A német nyelv mellett rajongok a magyar és olasz nyelvért, zenéért és ételekért is! Magyarországon, Németországban és Ausztriában is dolgoztam, utoljára Oberwarton a Cheese Nyelviskolában. Szakmai és magánéleti okokból Magyarország, Ausztria és Olaszország között ingázom, ezért 2018-tól fordítási feladataim mellett skype-on vállalok tanítást.
Ugyanazt a sikerélményt érzem, ha az egyik tanulóm egy sikeres B2-es nyelvvizsga után hív fel, mint amikor a másik azt újságolja, hogy végre megkapta a hőn áhított németországi munkát. Szívesen emlékszem arra a tanulómra, akinek néhány hónapnyi tanulás után önállóan, tolmács nélkül sikerült elintézni az ügyeit az osztrák munkaügyi hivatalban, de arra a kínai tanulóra is, aki másfél hónap intenzív tanulás után letette a tartózkodási engedélyhez szükséges A2-es vizsgát.
A tanulók különféle indíttatásokból tanulnak nyelveket. Azt vallom, hogy ezeknek az okoknak az egyéni tanterv és tananyagok összeállítására, de nem az árakra kell kihatniuk.
Ennek megfelelően nem teszek különbséget sem az órára való maximális felkészülés, sem az ár tekintetében: a kezdő tanuló ugyanazt az odafigyelést kapja, mint a felsőfokú nyelvvizsgára készülő.

Oktatás helyszíne

Csak online tanít.

Egyéb

4 évig élt anyanyelvi környezetben.

Nyelvismeret (választhatók:anyanyelvi, nyelvtanári, felsőfokú): nyelvtanári

Online oktatást vállal.

Ingyenes próbaóra.

Speciális nyelvtanulás fajta: Állásinterjúra felkészítés, Felsőfokú nyelvvizsgára felkészítés, Kommunikációs készség fejlesztése, Kommunikácó audio/vizuális módszerekkel, Középfokú nyelvvizsgára felkészítés, Külföldi munkára való felkészítés, Nemzetközi nyelvvizsgára felkészítés, Nyelvi alapvizsgára felkészítés, Nyelvtani rendszerezés, Prezentációs készség fejlesztése, Szaknyelv, Újrakezdők felzárkóztatása
Szaknyelv: HR, idegenforgalmi-vendéglátóipari, irodai

Értékelések Értékelést írok

Diákként itt van lehetőséged értékelni magántanárod munkáját. Kérünk, hogy az értékelés előtt olvasd el az Értékelési útmutatót és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót.
Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ha a későbbiekben bármikor szeretnéd töröltetni értékelésedet oldalunkról, kérjük ezt jelezd az info@nemettanarok.hu e-mail címre küldött üzenettel.

Az értékelés csak a pontozás beállításával küldhető el.

Albert Móni értékelése

Értékelés időpontja: 2019 február 9
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Legyen valaki teljesen kezdő, vagy meglévő tudást csiszolni vágyó, úgy gondolom, mindkét esetben a legjobb helyen van Alíznál. Időt nem kímélve, kiváló érzékkel állítja össze az egyénre szabott órai anyagot, így igazán hatékonyan tudunk haladni. A munkám során tapasztalom, mennyire sokat fejlődtem a segítségével. Ami mindezek mellett még nagyon fontos számomra, hogy humorának köszönhetően szórakozásnak tűnik vele a tanulás. Ajánlom mindenkinek!

Darvainé Kovács Tünde értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 7
Ennyi órát vettem: 20-50

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Ávár Alíz a legtökéletesebb tanár és ember aki nyelvtanár és segítőként részt vesz a felkészülésemben. Szakmai területem elég speciális és számára nem jelentett akadályt. Ez is tükrözi, hogy mennyire nyitott az újdonságokra és a kihívásokra. Felkészültsége, türelme, következetessége, rugalmassága, a tananyag átadása biztos támasz számomra. Mindez kiegészül azzal a pozitív jókedélyű személyiséggel, emberséggel amivel szembesülök minden óránk alkalmával. Nem pusztán ajánlom, hanem kívánom is mindenkinek, hogy ilyen tanára legyen

Rezner Hajnalka értékelése

Értékelés időpontja: 2018 december 7
Ennyi órát vettem: 5-10

Érthetőség

Felkészültség

Segítőkészség

Hangulat

Alíztól néhány órát vettem, hogy munkahelyemen könnyebben boldoguljak az osztrák partnerekkel és vendégekkel. Az órák rendkívül hasznosak és nem mellékesen szórakoztatóak voltak, hiszen Alíz nemcsak lelkiismeretes tanárnő, de nagyon jó a humora is. Sokat segített abban, hogy bátrabban meg merjek szólalni németül. Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt!