Német magántanár kereső oldal

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

FACEBOOK


Hirdetési feltételek

Az oldalra regisztráló (a továbbiakban: a Hirdető) a regisztráció végelegesítésekor elfogadja az oldal üzemeltetőjének (a továbbiakban: a Szolgáltató) hirdetési feltételeit. Ezek a következők:

A hirdetés feltételei:

A Szolgáltatónak az a feladata, hogy a Hirdető számára lehetőséget biztosítson arra, hogy megjelentesse hirdetéseit a Tanárok Oldalcsoport weboldalain azzal a céllal, hogy a Hirdető a hirdetésben foglalt szolgáltatásokat harmadik félnek, feleknek (a továbbiakban: Látogató(k)) ajánlja.

A Szolgáltató nem tartozik kárfelelősséggel, ha a Tanárok Oldalcsoport oldalai segítségével igénybevett szolgáltatások során közvetlen vagy közvetett káresemény történik – érintse az akár a Hirdetőt, akár a Látogatót.

Minden, a hirdetésben megjelent adat valódiságáért a Hirdető felel.

A Hirdető a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató számára szolgáltatásaival kapcsolatos hírlevelet küldjön.

A hírlevélről a Szolgáltató számára küldött e-maillel, elektronikus úton lehet leiratkozni.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a jó erkölcsbe ütköző, a hatályos magyar jogszabályokat sértő, vagy a hirdetési feltételeknek nem megfelelő hirdetéseket szüneteltesse, módosítsa. Erről a Hirdetőt minden esetben értesíti.

A Szolgáltató fenntartja a jogot a Hirdetési Feltételek módosítására. Ha ez bekövetkezik, arról a Hirdetőnek értesítést küld. A hirdetési feltételek elolvasásának elmulasztása nem mentesít annak betartása alól.